După 225 de milionari intervievați, iată care au fost obiceiurile care i-au făcut bogați

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Economie

Obiceiurile și perseverența unor oameni i-au făcut să ajungă între milionarii lumii.

În 2004, o jurnalistă și-a propus să realizeze un studiu de cinci ani asupra celor mai bogați oameni, pentru a explora modul în care milionarii lumii se gândesc la banii lor. Fiecare dintre cei 225 de milionari pe care i-a intervievat se încadrează în una dintre cele patru categorii:

Economisitori-Investitori: Indiferent care este obiectul muncii lor zilnice, economisirea și investițiile fac parte din rutina lor zilnică. Ei se gândesc constant la modalități inteligente de a-și crește averea;
Performerii unei companii: performerii lucrează pentru o companie mare și își dedică tot timpul și energia pentru a urca pe scara corporativă până când obțin o poziție de conducere, senior - cu un salariu extrem de mare;
Virtuoșii: sunt printre cei mai buni în ceea ce fac și sunt plătiți cu o sumă mare pentru cunoștințele și expertiza lor. Educația formală, cum ar fi diplomele avansate (de exemplu, în drept sau medicină), este de obicei o cerință;
Visătorii: Persoanele din acest grup sunt cu toții în căutarea unui vis, cum ar fi să-și înceapă propria afacere, să devină un actor de succes, muzician sau autor de best-seller. Visătorii iubesc ceea ce fac pentru a trăi, iar pasiunea lor se manifestă în conturile lor bancare;

Varianta economisitor-investitor necesită cel mai mic risc, cel puțin în comparație cu urmărirea unui vis antreprenorial sau a unei pasiuni artistice, scrie CNBC. Dar 88% dintre milionarii intervievați au spus că economisirea în special a fost esențială pentru succesul lor financiar pe termen lung.

Un profil mediu al milionarului din studiu a avut nevoie de 12 până la 32 de ani pentru a acumula o valoare netă cuprinsă între 3 la 7 milioane de dolari.

Obiceiurile care i-au făcut milionari

1. Au automatizat și au economisit 20% din salariul net.
Fiecare economisitor-investitor din studiu a economisit în mod constant 20% sau mai mult din salariul lor net, la fiecare salariu. Mulți au realizat acest lucru prin automatizarea retragerii unui procent fix din salariul lor net. De obicei, 10% au intrat în conturi de pensii sponsorizate de angajator, iar celelalte 10% au fost direcționate automat într-un cont de economii separat.

2. Au investit în mod regulat o parte din economiile lor.
Deoarece economisitorii-investitorii și-au investit în mod constant economiile, banii lor s-au înmulțit în timp. Când au început, dobânda nu a fost foarte semnificativă. Dar după 10 ani, au început să acumuleze bogății semnificative. Spre ultimii ani ai vieții lor profesionale, averea acetora a crescut la o medie de 3,3 milioane de dolari.

3. Erau extrem de frugali.
Unul dintre numitorii comuni pentru investitorii economisitori, performerii marilor companii și virtuoșii din studiu a fost frugalitatea. De la sine, a fi cumpătat nu te va face bogat. Este doar o piesă a puzzle-ului și există multe piese. Dar obiceiul vă va permite să economisiți o sumă mai mare de bani. Și cu cât ai mai multe economii, cu atât poți investi mai mulți bani.

Bitcoin s-a prăbușit la cel mai scăzut nivel de la sfârșitul anului 2020

Anul acesta, nivelul Bitcoin a început să scadă vertiginos. Bitcoin s-a prăbușit la cel mai scăzut nivel de la sfârșitul anului 2020, datorită temerilor legate de accelerarea inflației în SUA.

Deși în trecut criptoactivele nu au evoluat în pas cu activele tradiționale, cum ar fi acțiunile, în ultima vreme legătura dintre cele două a devenit tot mai strânsă. Acum a apărut cel mai clar semnal de până acum că activele cripto, precum Bitcoin și Ethereum, se mișcă în paralel cu acțiunile, deoarece îngrijorările legate de inflație au făcut ca atât acțiunile cat și criptoactivele să se prăbușească.

Motivele sunt variate, dar în mare parte se datorează deținătorilor instituționali care își calibrează activele de risc în moduri similare, fie că este vorba de acțiuni tehnologice sau de Bitcoin. Inflația lunară din SUA a scăzut în aprilie de la 8,5% la 8,3%, sugerând că majorările de prețuri si-au atins un "vârf" - dar noile maxime de 8,6% înregistrate vinerea trecută au zguduit piețele de acțiuni și cripto deopotrivă. Citește mai multe AICI.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel