A luat foc Parcul IOR! Ce s-a întâmplat

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Tiktok
Captura Tiktok

Luni, pompierii acționează cu 5 autospeciale pentru a stinge un incendiu de vegetație uscată care se extinde pe o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați în parcul IOR, potrivit unui anunț al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Update:  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov transmite că incendiul de vegetaţie din parcul IOR a fost localizat. Conform Agerpres, ISU precizează că suprafața afectată este de 20000 de mp, anterior fiind transmis că este de 10000 de mp. De asemenea, sursa citată anterior transmite că nu există victime.

Nu există victime.

Din ceea ce se poate observa sunt alei circulabile în locul în care s-a produs incendiul, trebuie menționat că au fost vizibile încă de la bun început două focare de manifestare a incendiului și s-a acționat concomitent pentru stingerea ambelor focare. În fază inițială au fost trimise trei autospeciale de stingere, dar având în vedere că sunt și rafale de vânt care influențau direcția de propagare a incendiului, atunci au mai fost trimise două autospeciale și suprafața estimată în acest moment este considerabilă, de aproximativ 10000 de mp.

Putem spune că da, în acest moment nu mai există posibilitatea ca incendiul să se extindă, însă intervenția va mai dura pentru că trebuie verificată fiecare zonă și stins incendiul astfel încât să nu existe cumva focare ascunse care sub influența vântului să determine reaprinderea vegetației uscate din parc”, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, în direct la B1TV.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel