Actorul Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik

Actorul american Mike Heslin, cunoscut pentru rolul său din serialul ”Special Ops: Lioness”, a murit la vârsta de 30 de ani, potrivit unui anunț făcut pe Instagram de soțul său, Nicolas James Wilson. Informația a fost relatată și de AFP.

Nicolas James Wilson a dezvăluit că actorul a suferit un stop cardiac neașteptat, în timp ce era spitalizat de o săptămână. „Mike era tânăr, avea o sănătate perfectă, iar medicii nu au nicio explicație cu privire la ceea ce s-a întâmplat”, a scris el în postarea sa emoționantă.

Durerea pierderii este profund resimțită de soțul său, care a adăugat: „Când ți-am simțit ultima suflare, inima mea s-a spart în mii de bucăți. Dacă aș fi avut puterea să schimb locul cu tine, aș fi făcut-o într-o clipă. Dar voi lua lucrurile zi cu zi, cum mi-ai spus mereu, și voi trăi fiecare zi în onoarea ta.”

Mike Heslin s-a făcut remarcat pe ecran prin interpretarea personajului Polo în serialul american ”Special Ops: Lioness”, unde a jucat alături de actrițe celebre precum Zoe Saldana și Nicole Kidman. Cariera sa include și apariții în alte seriale, precum „The Influencers”, „Younger” și „7 Deadly Sins”, iar recent a jucat în filmul „The Holiday Proposal Plan” din 2023.

Nicolas James Wilson a subliniat cât de special era Mike, descriindu-l ca fiind „strălucitor, altruist, talentat și un adevărat înger păzitor”. Cu durere în suflet, a menționat că sunt la doar trei săptămâni distanță de ziua de naștere a lui Mike și la patru luni de primul lor an de căsătorie. „Dar știu că tu ești într-un loc mai bun și că cerul a câștigat un nou înger”, a scris el pe Instagram.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel