Adele intenționează să se retragă din muzică: Vreau o pauză mare

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Adele - Foto: Youtube
Adele - Foto: Youtube

Cel mai recent album al cântăreței, „30”, a fost lansat în 2021.

Adele își va încheia rezidența "Weekends With Adele" în Las Vegas pe 23 noiembrie, oferindu-le fanilor ultimele 10 șanse de a vedea acest spectacol de lungă durată.

Într-un interviu recent acordat ZDF din Germania, Adele, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit că nu are planuri pentru muzică nouă: „Nu am niciun plan pentru muzică nouă”. Vedeta, cunoscută pentru reticența sa față de faima excesivă, a adăugat: „Vreau o pauză mare după asta și cred că vreau să fac alte lucruri creative, doar pentru o vreme”.

Adele și-a început rezidența "Weekends With Adele" în noiembrie 2022 și va încheia spectacolul de la The Colosseum at Caesars Palace pe 23 noiembrie. Înainte de aceasta, va susține o serie de concerte la München, într-o sală special construită cu o capacitate de 80.000 de locuri, pe 2, 3, 9, 10, 14, 16, 23, 24, 30 și 31 august.

Adele a mărturisit că seria de 100 de spectacole live din ultimii doi ani a lăsat-o epuizată: „rezervorul ei este destul de gol”.

După anunțarea spectacolelor din München, Adele a scris pe Instagram: „Cu câteva luni în urmă, am primit un telefon despre o serie de spectacole de vară. Am fost foarte mulțumită de spectacolele mele din Hyde Park și de rezidența mea din Vegas, așa că nu aveam alte planuri. Cu toate acestea, eram prea curioasă pentru a nu da curs acestei idei - un stadion pop-up unic, personalizat, conceput în jurul oricărui spectacol pe care vreau să îl organizez.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel