Alice Cooper credea că se va retrage la 30 de ani

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Rockerul de la School's Out, aflat din nou în turneu alături de Rob Zombie cu show-ul lor „Freaks on Parade”, este uimit că și-a continuat cariera atât de mult timp.

Întrebat dacă este surprins de longevitatea sa, Alice a declarat în rubrica Sixty Seconds a ziarului Metro: „Îl poți întreba și pe Mick Jagger sau Keith Richards! Niciunul dintre noi nu a crezut că va trece de 30 de ani. La acea vârstă, credeam că ne vom retrage cu toții.”

„Nu aveam idee că, 46 de ani mai târziu, voi fi tot aici și mă voi distra la fel de mult. Este uimitor că mi-am păstrat nivelul de energie. Nu pot explica asta altfel decât prin faptul că am renunțat la băutură acum 41 de ani.”

În vârstă de 76 de ani, Alice este faimos pentru spectacolele sale teatrale cu tematică horror și atribuie rezistența sa fizică alergatului pe distanțe lungi, practicat în perioada facultății.

El a spus: „Când eram student, alergam 3.000 de metri, și cred că asta a contribuit mult la longevitatea mea. Am rămas mereu slab, nu am fost niciodată supraponderal. Încă mai pot purta hainele din liceu. Nu țin diete, pur și simplu nu mănânc mult.”

„Nașul rockului șocant” a adăugat că nu are planuri de retragere prea curând, după o carieră de peste 60 de ani.

„Întotdeauna am spus că mă voi retrage doar atunci când nu voi mai putea fizic sau când publicul nu va mai veni. Asta ar fi semnul că ești terminat – dacă nu mai vine nimeni la showuri.

„Dar am vândut aproape toate spectacolele. De ce să te retragi din ceva ce îți place să faci? Chiar mă simt în continuare grozav.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel