"Am făcut un întreg album despre ea": Lady Gaga încă se gândește la Harley Quinn la premiera lui Joker

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Lady Gaga a recunoscut că i-a fost dificil să renunțe la interpretarea versiunii sale a cunoscutului personaj din benzile desenate, Harley Quinn, în noua continuare a filmului Joker.

Vorbind cu Sky News la premiera din Marea Britanie a filmului *Joker: Folie à Deux*, ea a recunoscut: „Nu știu sigur dacă am renunțat la ea, pentru că am făcut un întreg album despre ea.”

Pe măsură ce cinefilii se pregătesc să o vadă pe actrița premiată cu Oscar în rolul "adevăratei iubiri" a Jokerului, interpretat de Joaquin Phoenix, cântăreața a anunțat că va lansa un album complementar cu 13 piese pentru film.

„Cred că întreaga experiență m-a inspirat pe deplin,” a recunoscut Lady Gaga.

„A fost incredibil să ajung să cunosc acest personaj prin muzică, prin scenariu, prin dans, prin toată această colaborare extraordinară”, a completat ea.

După ce *Joker*, lansat în 2019, a câștigat două premii Oscar și a depășit încasările de 1 miliard de dolari la box office, regizorul Todd Phillips și actorul principal au decis, în reluarea personalității complexe a lui Arthur Fleck/Joker, să adopte o abordare diferită.

„Ne ceream mereu sfaturi unul altuia”

În timp ce personajul este internat într-o insituție de specialitate în așteptarea procesului, Phoenix a trebuit să învețe să stăpânească cântatul și dansul.

„Ne ceream mereu sfaturi unul altuia”, a spus Gaga despre faptul că Phoenix a trebuit să cânte live pe platou. 

„Constant întrebam ‘ce părere ai despre asta?’ și tot așa... Mi-a plăcut să lucrez cu Joaquin. Nu a fost niciodată o zi plictisitoare la birou. A fost întotdeauna extrem de interesant, a fost distractiv. Deși lumea lui Joker este atât de întunecată, ne-am distrat mult pe platou și am încercat mereu să fim cât mai autentici posibil”, a explicat artista.

Deși Phoenix nu s-a oprit pentru interviuri pe covorul roșu, el a vorbit anterior despre cum a perceput-o pe Gaga ca fiind „fără ego și având o determinare atât de puternică de a se integra în echipă... era pur și simplu deschisă la orice”.

Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Veneția la începutul acestei luni, primind recenzii mixte, dar curând vom afla cine râde ultimul - distribuția Joker sau criticii săi.

Joker: Folie à Deux va fi lansat în cinematografe pe 4 octombrie, conform Sky News.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel