Anca Țurcașiu a leșinat în emisiunea Asia Express

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Cea mai recentă ediție a emisiunii Asia Express a fost un adevărat carusel emoțional.

Seara a fost marcată de un moment tensionat, după ce Anca Țurcașiu a leșinat chiar după câștigarea jocului de amuletă alături de colega ei, Andreea Samson. Cele două concurente au obținut mult dorita victorie, însă bucuria a fost rapid umbrită de îngrijorare.

După efortul intens, Anca Țurcașiu a resimțit tensiunea acumulată, simțindu-se brusc rău. Conform declarațiilor din emisiune, actrița a avut o stare de slăbiciune și a leșinat, menționând că a simțit înțepături la nivelul picioarelor înainte de incident.

„Am simţit milioane de ace în picioare, ca şi cum te strânge cineva foarte puternic şi după ai picioarele amorţite. M-am ridicat de jos, mi-am dat seama că nu pot să stau în picioare că-mi sunt amorţite total… Am leşinat”, a mărturisit Anca Țurcașiu la testimonial.

Anca Țurcașiu a abordat sincer subiectul sănătății sale într-o declarație din trecut, dezvăluind că a fost diagnosticată cu tiroidită Hashimoto, o afecțiune cronică ce provoacă inflamația pe termen lung a glandei tiroide. Actrița a subliniat că, din păcate, nu există un tratament care să vindece această boală sau să amelioreze complet simptomele.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel