Rochia de mireasă a Andei Adam cântărește 25 de kilograme

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Anda Adam, cunoscuta cântăreață română, a pășit din nou în fața altarului într-o ceremonie de nuntă care promite să fie spectaculoasă și plină de eleganță. Aflată la a doua căsătorie, vedeta a ales o rochie de mireasă cu adevărat impresionantă, care cântărește nu mai puțin de 25 de kilograme.

Anda Adam a optat pentru o rochie de mireasă care nu doar că atrage privirile, dar și impresionează prin greutatea sa considerabilă. Acest detaliu nu face decât să adauge un plus de spectaculozitate evenimentului, rochia devenind astfel un element central al nunții. Fiecare detaliu al acestei creații a fost atent lucrat pentru a reflecta personalitatea exuberantă și stilul sofisticat al artistei.

Schimbări de ultim moment în rândul nașilor

Inițial, Anda Adam și alesul său au decis ca nașii lor să fie Tzancă Uraganu și partenera sa, Alina Marymar. Cu toate acestea, planurile au suferit o schimbare neașteptată din cauza unui deces în familia manelistului, determinându-l pe acesta să renunțe la rolul de părinte spiritual.

În locul lor, cuplul a ales alți prieteni apropiați, stabiliți în Statele Unite ale Americii, să le fie alături în acest moment special. Această schimbare a fost acceptată cu înțelegere și respect de toți cei implicați, iar noii nași sunt gata să își asume cu mândrie acest rol important.

Anda Adam și iubitul ei Joseph Eudor Mohaci au făcut cununia civilă în 2022, iar de atunci ei s-au ocupat de toate detaliile ce țin de nuntă, de vreme ce artista și-a dorit ca totul să iasă perfect.

Meniul este unul sofisticat, inspirat din mai multe bucătării internaționale, dar având și bucate tradiționale românești.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel