Andreea Bălan și-a iertat tatăl pe scenă, într-un concert la Sala Palatului

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri

În fața unei săli arhipline, artista a emoționat profund publicul atunci când l-a invitat pe scenă pe tatăl său, Săndel Bălan, mărturisind că l-a iertat complet după o perioadă de tensiuni și distanțare.

Andreea a vorbit deschis despre relația lor complicată și despre sprijinul pe care tatăl ei i l-a oferit la începuturile carierei, când ea era doar o fetiță cu vise mari.

Spectatorii au resimțit intensitatea momentului, mai ales datorită rolului esențial pe care Săndel l-a jucat în primii pași ai fiicei sale în muzică. Punctul culminant al emoțiilor a fost atins când Andreea a recunoscut că a învățat să-și ierte trecutul, închizând astfel un capitol dureros din viața ei.

2. Captura In... (whatsapp-image-2024-10-17-at-09-57-32-1_31435000.jpg)

”Dragii mei, urmează acum cel mai greu moment din acest show. Pentru că este momentul care mă vindecă pe mine în totalitate. Un moment despre iertare, și nu orice iertare, că noi mai zicem: te-am iertat, dar trebuie să iertăm cu toată ființa și să iubim, și să dorim binele tuturor, pentru că doar prin iertare și iubire putem să fim împliniți cu adevărat. Indiferent de greșeli, de tot ceea ce se întâmplă, trebuie să iertăm și să iubim necondiționat pentru că toți suntem unul și unul suntem toți și toți venim din același loc, din Dumnezeu.

Așa că pentru mine este cel mai greu moment, este momentul meu vindecător. Doamnelor și domnilor, aplauze pentru tatăl meu, Săndel Bălan!”, a spus Andreea Bălan, la spectacolul de la Sala Palatului.

3. Captura In... (whatsapp-image-2024-10-17-at-09-57-33-1_28813700.jpg)

Concertul, o producție impresionantă ce a depășit 100.000 de euro, a fost un adevărat tur de forță, cu momente artistice spectaculoase și colaborări de excepție cu artiști de renume. Cu toate acestea, dincolo de performanțele scenice și efectele speciale deosebite, momentul în care artista și-a iertat tatăl a fost cel care a rezonat cel mai profund cu publicul, transformând seara într-una de neuitat.

Spectacolul a inclus coregrafii elaborate și costume fascinante, creând un adevărat univers vizual pe scenă. Andreea a adus alături de ea invitați speciali, printre care fiicele sale, colegi de breaslă și prieteni apropiați, care au contribuit la atmosfera unică a serii.

4. Captura In... (whatsapp-image-2024-10-17-at-09-57-32_04717900.jpg)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel