Artistul care a anunțat pe Instagram că și-a înșelat soția și are un copil cu amanta

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Fotografie de la Hannah Gibbs/Pexels
Fotografie de la Hannah Gibbs/Pexels

Dave Grohl, solistul trupei Foo Fighters, a surprins pe toată lumea cu un anunț șocant pe Instagram, în care a recunoscut că a avut o relație extraconjugală, din care s-a născut un copil.

Căsătorit cu Jordyn Blum din 2003, Grohl și soția sa au împreună trei fiice: Violet (18 ani), Harper (15 ani) și Ophelia (10 ani). Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie discretă, organizată în casa lor din Los Angeles, la care au participat doar familia și prietenii apropiați.

Printre invitați s-au numărat și personalități din industria muzicală, precum Clive Davis și Krist Novoselic, fostul coleg al lui Grohl din trupa Nirvana. Grohl și Blum erau considerați unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea muzicii, astfel că dezvăluirea artistului a luat pe toată lumea prin surprindere.

Într-un moment de sinceritate, Grohl a postat pe contul său de Instagram un mesaj în care a recunoscut că a avut o aventură extraconjugală și că a devenit recent tatăl unei fetițe cu femeia respectivă. Deși nu a dezvăluit identitatea amantei, Grohl a afirmat că își dorește să lupte pentru familia sa și speră să fie iertat pentru greșeala sa.

Până în prezent, Jordyn Blum nu a oferit nicio reacție publică cu privire la situație. Rămâne de văzut dacă solistul va reuși să recâștige încrederea soției sale.

Am devenit recent tatăl unei fetițe născute în afara căsătoriei mele. Plănuiesc să fiu un părinte iubitor și să-i ofer toată susținerea mea. Îmi iubesc soția și copiii și fac tot ce pot pentru a le recâștiga încrederea și pentru a fi iertat. Suntem recunoscători pentru empatia de care dați dovadă față de toți copiii implicați, în timp ce încercăm împreună să mergem înainte”, a scris rockerul pe Instagram.

2. Fotografie... (whatsapp-image-2024-09-16-at-15-44-40_05248900.jpg)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel