Așteptarea de 22 de ani a lui Avril Lavigne pentru a cânta la Glastonbury a meritat

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Avril Lavigne a declarat că prima sa experiență la Glastonbury a fost "atât de cool".

Prințesa pop punk, în vârstă de 39 de ani, a așteptat 22 de ani pentru a cânta la legendarul festival de muzică din Somerset, sud-vestul Angliei. Sâmbătă, 29 iunie 2024, ea a fost uimită de mulțimea care a venit să o vadă pe scena The Other Stage de la Worthy Farm.

"Nu pot să cred că mi-a luat 22 de ani să cânt în sfârșit la Glastonbury, dar a fost uimitor," a declarat ea pentru BBC. "Publicul a fost incredibil, toată lumea era pe umeri, ținea pancarte și erau fumigene colorate care explodau, a fost atât de cool."

Avril Lavigne a continuat: "Am lansat șapte albume și am susținut șapte turnee, iar entuziasmul rămâne la fel de puternic."

Pop punk-ul cunoaște o renaștere, cu artiști precum Olivia Rodrigo, în vârstă de 21 de ani, care conduce această nouă eră prin hituri precum "Good 4 U".

Albumul de referință al lui Avril din 2002, "Let Go", a fost coloana sonoră a adolescenței pentru mulți din anii 2000 și continuă să fie adorat și în prezent.

"Publicul este încă foarte entuziasmat de muzică. Cred că asta mă leagă de fanii mei – compozițiile și cântecele," a adăugat ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel