Bad Bunny a închiriat muzeul Louvre la miezul nopții pentru iubita lui, Kendall Jenner

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Bad Bunny / Captură video
Bad Bunny / Captură video

Modelul a pozat desculță în fața a două picturi emblematice, în timp ce ea și iubitul ei s-au bucurat de o vizită privată la unul dintre cele mai emblematice locuri din Paris.

Kendall Jenner și Bad Bunny se bucură din plin de timpul petrecut împreună în Orașul Dragostei. Cuplul a vizitat unul dintre cele mai emblematice locuri din Paris, Muzeul Louvre. Jenner, în vârstă de 28 de ani, a împărtășit câteva fotografii de la întâlnire pe Instagram câteva zile mai târziu.

"Louvre la miezul nopții," a subtitrat ea postarea, care conținea șase fotografii din interiorul muzeului. În imagini, Jenner pozează în fața unor picturi celebre, inclusiv "Nunta la Cana" de Paolo Veronese și, în altă fotografie, se apropie pentru a obține o priveliște neprețuită a Mona Lisei.

Cântărețul portorican, în vârstă de 30 de ani, nu a apărut în niciuna dintre fotografiile lui Jenner, dar cum au fost văzuți ajungând împreună la muzeu luni seara, fanii au bănuit că el ar fi putut fi fotograful modelului pentru unele dintre fotografii.

"Știm cine a făcut aceste pozessss", a scris un fan pe postarea ei.

Relația dintre Kendall Jenner și Bad Bunny a fost în centrul atenției în ultimele zile, pe măsură ce amândoi au participat la evenimentele din timpul Săptămânii Modei de la Paris. Pe 23 iunie, Jenner a defilat în cadrul evenimentului Vogue World: Paris alături de prietena ei și colegă de breaslă, Gigi Hadid, în timp ce Bad Bunny a susținut un concert. După eveniment, cuplul a fost fotografiat în timp ce se îndreptau spre o cină la restaurantul La Girafe, după o prezentare FWRD Paris Fashion Week.

Publicația PEOPLE a confirmat că cei doi și-au reluat relația în luna mai, la cinci luni după ce s-au despărțit inițial în decembrie.

O sursă a declarat că lucrurile "mergeau bine" între ei și că amândoi "prioritizau petrecerea timpului împreună pe măsură ce își dădeau seama". Sursa a mai menționat că "nu a existat niciodată vreo dramă în despărțirea lor" și că Jenner și Bad Bunny "și-au simțit lipsa unul altuia".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel