Bebe Rexha își menține declarațiile dure împotriva lui G-Eazy: Încă îmi susțin ceea ce am spus

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, a intrat pe X/Twitter pentru a afirma că nu regretă recenta controversă de pe Instagram, în care l-a numit pe rapperul de 35 de ani un "ratat nerecunoscător".

"Cineva din echipa mea m-a convins să șterg postarea de pe Instagram," a scris Bebe. "Am decis să o înlătur pentru că părea foarte negativă și toxică. Uneori, traumele ne pot determina să reacționăm astfel, iar acea perioadă din viața mea a fost traumatizantă."

Cu toate acestea, cântăreața hitului "I'm Good" a adăugat: "Scriu acest mesaj pentru că regret că am șters postarea și vreau să spun că încă îmi mențin ceea ce am spus."

Conflictul dintre Bebe Rexha și fostul ei colaborator, rapperul G-Eazy, a escaladat joi, când cântăreața a postat pe Instagram Story o captură de ecran a unei conversații din grupul de chat al echipei sale. Un membru al echipei i-a sugerat să ia în considerare o nouă colaborare cu G-Eazy.

Bebe a răspuns vehement, declarând că rapperul ar fi trebuit să o contacteze direct. "Ai numărul meu de telefon. De ce nu-mi trimiți un mesaj și să mă întrebi tu însuți, ratat nerecunoscător înfumurat", a scris ea. "Ești norocos că oamenii te plac din nou. Pentru că aș putea să dezvălui toate lucrurile mizerabile pe care le-ai făcut și cum te-ai purtat cu mine după ce ți-am dat singurul tău hit adevărat."

Ea a concluzionat cu: "Btw, răspunsul este nu. Sper că ești bine."

Bebe Rexha și G-Eazy au colaborat anterior la hitul din 2015, "Me, Myself & I".

Pe lângă aceste declarații tăioase, cântăreața a postat pe X o fotografie cu ea și Halsey, cu legenda: "Bebe Rexha și Halsey vorbind despre cum au dus cariera lui G-Eazy".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel