Ben Affleck scoate lucrurile din casa conjugală

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook Ben Affleck
Facebook Ben Affleck

Ben Affleck și-ar fi mutat toate lucrurile din casa pe care o împarte cu soția Jennifer Lopez.

Celebrul actor și cântăreața superstar, care s-au căsătorit în urmă cu doar doi ani, locuiesc separat, conform mai multor rapoarte, Lopez locuind la conacul cuplului din Beverly Hills, în timp ce Affleck stă într-o chirie la câțiva kilometri distanță, în cartierul Brentwood din Los Angeles.

Săptămâna trecută, cântăreața Jennifer Lopez s-a întors în Los Angeles din vacanța sa solo în Italia și a fost surprinsă vizitând biroul lui Ben Affleck. Conform revistei People, Affleck și-a mutat toate obiectele personale din conac înainte de revenirea soției sale.

În ultimele săptămâni, Lopez și Affleck au încercat discret să vândă proprietatea. La începutul acestei luni, revista People a dezvăluit că Lopez considera moșia prea mare, iar Affleck nu a fost niciodată încântat de vila de 38.000 de metri pătrați din Beverly Hills, deoarece era prea departe de copiii săi.

Affleck are trei copii din căsătoria anterioară cu Jennifer Garner: Violet (18 ani), Seraphina (15 ani) și Samuel (12 ani), și este tatăl vitreg al gemenilor de 16 ani ai lui Lopez, Max și Emme, pe care îi are cu fostul ei soț, Marc Anthony.

Affleck și Lopez au fugit în Las Vegas în iulie 2022 și au organizat o ceremonie oficială de nuntă pentru familie și prieteni la proprietatea sa din Georgia în luna următoare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel