Betty Salam și Cătălin Vișănescu au părăsit Asia Expres! Ce s-a întâmplat

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost nevoiți să participe în cursa pentru ultima șansă după ce au ajuns pe ultima poziție la întâlnirea cu Irina Fodor, unde echipa lor a primit totemul roșu.

La finalul ediției, cei doi și-au luat rămas-bun de la ceilalți concurenți, iar Cătălin a transmis un mesaj special pentru Mane Voicu.

Astfel, Betty și Cătălin devin prima echipă eliminată din sezonul 7 al emisiunii Asia Express. În episodul difuzat miercuri, 11 septembrie 2024, cei doi au concurat alături de Mane Voicu și Ioana State, precum și de Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, în cursa decisivă. Deși au fost dezamăgiți de eliminare, au rămas optimiști și au recunoscut că nu și-ar fi dorit să părăsească competiția atât de curând.

Accidentarea la picior suferită de Betty încă din primele zile ale competiției, combinată cu oboseala acumulată, a făcut ca echipa să ajungă din nou ultima la Irina Fodor. Dacă în săptămâna precedentă totemul a fost verde, oferindu-le imunitate, de această dată simbolul a fost roșu, marcând eliminarea lor.

Este important de menționat că Betty Salam s-a accidentat în prima zi petrecută în Thailanda, iar fiecare cursă de pe Drumul Zeilor a reprezentat o provocare, echipa ajungând constant pe ultimul loc la finalul misiunilor.

Irina Fodor: Zeul de astăzi este roșu. Îmi pare rău.

Betty Salam: Nu. Nu trebuie să vă pară rău. În momentul de față nu sunt făcută pentru acest concurs. Nu mai am de unde să-mi iau această putere de a merge mai departe și nu mai am condiția fizică încât să fac lucruri peste limita mea. Dacă nu aveam ghinionul cu piciorul din prima zi, dacă s-ar fi întâmplat peste 4 zile, poate ar fi fost altfel. A fost o chestie de psihic. M-a afectat. Nu mai pot sta fără Matias. Gândul meu este acasă.

Cătălin Vișănescu: Ne-am întrecut limitele, niște teme, niște firci. Ne bucurăm din suflet că am cunoscut așa oameni frumoși. Chiar de toți îmi e drag. Pentru mine Asia Express e o oportunitate unică.

Betty și Cătălin au părăsit Asia Express cu zâmbetul pe buze, mulțumiți de performanța lor în competiție și împăcați cu ideea că au dat tot ce au avut mai bun în ultima cursă, chiar dacă nu au reușit să obțină un loc fruntaș. La final, cei doi au mers la fiecare concurent pentru a-și lua rămas-bun. Cătălin i-a transmis un mesaj special adversarului din ultima cursă, Mane Voicu: „Vă iubim și vă dorim multă, multă baftă”, i-a șoptit Vișănescu comediantului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel