Billie Eilish îndeamnă fanii să voteze ca și cum viața voastră ar depinde de asta

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Billie Eilish îndeamnă fanii să voteze ca și cum viața voastră ar depinde de asta/Instagram
Billie Eilish îndeamnă fanii să voteze ca și cum viața voastră ar depinde de asta/Instagram

Billie Eilish și-a îndemnat fanii să o susțină pe Kamala Harris în cursa pentru președinția SUA, spunând: „Votați ca și cum viața voastră ar depinde de asta”.

Cântăreața de 22 de ani, alături de fratele ei, Finneas, în vârstă de 27 de ani, au făcut un pas decisiv în sprijinul lui Harris și al contracandidatului său Tim Walz pentru alegerile din 2024.

Pe 5 noiembrie, americanii vor vota pentru a alege între actualul vicepreședinte Kamala Harris și fostul președinte Donald Trump, iar cei doi cântăreți pop subliniază cât de important este ca Harris să câștige.

Marți, artista hitului „Bad Guy” a declarat pe rețelele de socializare: „Votăm pentru Kamala Harris și Tim Walz deoarece luptă pentru a ne proteja drepturile reproductive, planeta și democrația”.

Finneas a completat: „Nu putem permite extremiștilor să ne controleze viețile, libertățile și viitorul. Singura cale de a opri această agendă periculoasă, inclusiv Proiectul 2025, este să votăm și să o alegem pe Kamala Harris.”

Eilish a subliniat din nou: „Votați ca și cum viața voastră ar depinde de asta. Pentru că depinde.”

Duminică, serviciile de securitate au dejucat o a doua tentativă de asasinat împotriva lui Trump, în timp ce acesta juca golf.

Suspectul, Ryan Wesley Routh, a fost arestat în Florida după ce a fost văzut cu o armă AK-47 de către serviciile de securitate.

Fostul președinte a scăpat de un atac similar în iulie, când un glonț tras de trăgătorul Thomas Matthew Crooks i-a zgâriat urechea.

Susținătorii republicani au criticat retorica democraților, acuzându-i că etichetarea lui Trump drept „extremist” a încurajat potențialii asasini să-l atace.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel