Brad Pitt revine în forță. Un nou blockbuster despre Formula 1 va debuta în cinematografe în iunie anul viitor

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Suspansul legat de numele filmului despre Formula 1 al lui Brad Pitt, care se filmează pe circuite din întreaga lume și care va fi lansat în cinematografe în iunie anul viitor, a luat sfârșit vineri cu anunțul că se va numi... "F1".

Filmul este realizat cu cooperarea echipelor și piloților și este regizat de Joseph Kosinski, al cărui film "Top Gun: Maverick" a avut încasări de 1,49 miliarde de dolari la nivel mondial, avându-l pe Jerry Bruckheimer ca producător.

Va fi distribuit de Warner Bros. Pictures în cinematografe și IMAX.

Formula 1 a anunțat că un 'teaser' oficial pentru film va fi lansat duminică, înainte de Marele Premiu al Marii Britanii de la Silverstone, unde au avut loc filmări.

Intriga filmului îl vede pe Pitt, care are 60 de ani în viața reală, jucând rolul unui fost pilot care revine în Formula 1 alături de Damson Idris, care îl interpretează pe coechipierul său debutant, la echipa fictivă APXGP.

Pitt a parcurs ture de circuit cu filmări pe circuite din Europa, Orientul Mijlociu și Americi, avându-l pe Lewis Hamilton, de șapte ori campion mondial, oferindu-i sfaturi în calitate de co-producător.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel