Britney Spears comentează despre VMA: Totul a fost ciudat

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Britney Spears
Britney Spears

Britney Spears a recunoscut că i s-a părut „ciudat” momentul în care Sabrina Carpenter a făcut un gest cu capul în timpul premiilor VMA.

Artista a împărtășit opinia sa pe Instagram, comentând asupra interpretării oferite de Sabrina Carpenter la MTV Video Music Awards 2024. Sabrina, în vârstă de 25 de ani, a inclus un fragment iconic din piesa „Oops!...I Did It Again” a lui Britney în medley-ul său.

În timpul spectacolului, Sabrina a sărutat un extraterestru albastru, gest care nu a fost pe placul lui Britney. „De ce săruți un extraterestru pe scenă?”, a întrebat Britney. „O ador, o iubesc enorm, dar partea asta nu am înțeles-o. De ce nu a sărutat o fată?”, a continuat, referindu-se la celebrul sărut dintre ea și Madonna de la VMAs din 2003. „A fost un moment ciudat, dar, sincer, întreaga scenă a părut puțin bizară.”

Britney, acum în vârstă de 42 de ani, a mai adăugat că după ce a vizionat spectacolul, „a făcut o baie lungă” și s-a relaxat colorând. „Sabrina a menționat numele meu pe covorul roșu, ceea ce mi s-a părut super tare, pentru că uneori uit că sunt faimoasă”, a spus Britney. „Sunt mamă, sunt puțin mai în vârstă, bla bla bla. Dar a fost drăguț… M-a făcut să mă simt cool.”

Pe lângă Sabrina, și gazda serii, Megan Thee Stallion, a făcut o referință la Britney, recreând celebra ținută din „I’m a Slave 4 U” de la VMAs 2001, inclusiv șarpele uriaș purtat pe gât. „Opriți muzica, opriți muzica!” a strigat Megan, în timp ce șarpele se mișca în jurul umerilor ei. „Glumesc! Luați șarpele de aici! Eu nu cunosc șarpele ăsta, șarpele nu mă cunoaște. Oh, Doamne. Am încercat să fac asta pentru Britney.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel