Bruce Springsteen, Jerry Seinfeld, Jim Gaffigan și Norah Jones vor concerta la Stand Up for Heroes

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Bruce Springsteen / facebook
Foto: Bruce Springsteen / facebook

În programul evenimentului dedicat Zilei Veteranilor sunt incluși Jon Stewart, Questlove și Mark Normand.

Bruce Springsteen și Patti Scialfa, Jim Gaffigan, Norah Jones, Jerry Seinfeld, Jon Stewart, Questlove și Mark Normand și-au confirmat prezența la cea de-a 18-a ediție a evenimentului caritabil Stand Up for Heroes, care se va desfășura pe 11 noiembrie, de Ziua Veteranilor, ca parte a Festivalului de Comedie din New York.

Acest eveniment anual are scopul de a sensibiliza și strânge fonduri pentru Fundația Bob Woodruff, care se asigură că veteranii, membrii serviciilor armate și familiile acestora beneficiază de un viitor stabil și prosper. Evenimentul va avea loc la David Geffen Hall din Lincoln Center, Manhattan, și va include spectacole susținute de personalități de renume din lumea muzicii și comediei.

Bruce Springsteen, unul dintre obișnuiții evenimentului, a demonstrat și abilități comice în trecut. La ediția din 2022, și-a presărat spectacolul cu glume, spunând: „În timpul sexului, arzi la fel de multe calorii ca și cum ai alerga 8 mile. Dar cine poate alerga 8 mile în 30 de secunde? Am luat asta de pe internet."

Bob Woodruff, corespondent ABC care a suferit un traumatism cranio-cerebral în 2006 în timpul războiului din Irak, a declarat: „Timp de 17 ani, la fiecare Stand Up for Heroes, am fost profund impresionat de oamenii care se adună pentru a onora curajul și reziliența veteranilor noștri. A 18-a ediție va fi un tribut remarcabil adus celor care au servit și un memento pentru noi toți despre responsabilitatea pe care o avem față de ei și familiile lor pentru sacrificiile lor."

Stand Up for Heroes a fost creat în 2007 de Caroline Hirsch și Andrew Fox, fondatorii New York Comedy Festival, în colaborare cu Bob și Lee Woodruff, ca un omagiu adus veteranilor afectați și familiilor acestora. De atunci, evenimentul a strâns 84 de milioane de dolari pentru a sprijini veteranii și familiile militarilor. De-a lungul anilor, artiști precum John Mellencamp, Stephen Colbert, Eric Church, Sheryl Crow, The Lumineers, John Mayer, Seth Meyers, Trevor Noah și Robin Williams au urcat pe scenă în sprijinul acestui eveniment.

4o

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel