Busta Rhymes s-a certat cu fanii la un spectacol

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Busta Rhymes a strigat la adresa utilizatorilor de telefoane în timpul spectacolului său de la Essence Festival din New Orleans.

Rapperul Put Your Hands Where My Eyes Could See i-a înjurat pe fanii din mulțime la spectacolul său pentru că stăteau pe telefoane în timp ce urmăreau spectacolul.

"La naiba cu telefoanele cu cameră. Să ne întoarcem la interacțiunea ca oamenii. Puneți jos aparatele alea ciudate", a spus el. Eu nu sunt din epoca aia. F**k your phone", a spus rapperul Don't Cha, prezentat în videoclipul unui fan.

Rhymes - născut Trevor George Smith Jr - a cerut, de asemenea, mulțimii să se ridice în picioare.

"O să vă arăt cu degetul pe fiecare dintre voi până când o să vă ridicați fundurile", a spus el. "Ridicați-vă fundurile mari".

În timp ce oamenii au apăsat pe X cu gândurile lor despre Rhymes, mulți dintre ei au atras atenția asupra locurilor goale în mulțime.

Cu toate acestea, un alt utilizator de social media a împărtășit faptul că golul a fost probabil din cauza furtunii care se petrecea în afara evenimentului.

"Pentru context, a fost aproape un uragan în afara stadionului. De aceea erau doar 400 de oameni înăuntru", au spus aceștia, împărtășind un videoclip al ploii torențiale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel