Când a gătit ultima dată Kim Kardashian pentru copiii ei

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

North West i-a spus mamei sale, Kim Kardashian, că nu îi place când paparazzii o invadează, într-o discuție extinsă pentru revista Interview.

În vârstă de 11 ani, North apare în cel mai recent număr al publicației, ca parte a seriei speciale dedicate celei de-a 55-a aniversări a revistei, fiind intervievată de propria mamă, Kim.

Întrebată dacă îi place să fie fotografiată, North a răspuns: „Îmi place să fac poze, dar nu când sunt surprinsă de paparazzi. Când abia m-am trezit și sunt mulți paparazzi în jur, îmi vine să zic: 'O să te dau în judecată'. Dar dacă sunt pregătită, odihnită și îmi place cum sunt îmbrăcată, atunci mă gândesc: 'Bine, aș putea să fac o poză.'”

North, cel mai mare copil al lui Kim și fostul soț Kanye West, a fost în atenția publicului încă de la naștere. Fostul cuplu mai are trei copii: Saint, în vârstă de opt ani, Chicago, șase ani, și Psalm, cinci ani.

În cadrul interviului, North i-a reproșat lui Kim că nu le mai gătește, spunând: „Nu ai mai gătit pentru noi de mult. Ultima oară a fost acum două Halloween-uri!” – răspunsul a venit când Kim a întrebat despre abilitățile ei culinare.

De asemenea, North a dezvăluit că atunci când este în oraș, prietenii o numesc „Katie Johnson” pentru a nu atrage atenția asupra sa.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel