Cântărețul român care a plătit 320 de euro pentru o apă în Germania

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Culiță Sterp a avut parte de o experiență cu totul neobișnuită!

Celebrul cântăreț a ajuns să plătească nu mai puțin de 320 de euro pentru o simplă apă. Surprins de această situație, artistul a împărtășit totul cu fanii săi printr-un videoclip pe TikTok. Iată ce s-a întâmplat!

Culiță Sterp, cunoscut pentru cariera sa de succes, este căsătorit cu Daniela Iliescu, cu care are un băiețel pe nume Milan.

Din păcate, norocul nu a fost de partea lui în ultima vreme. După ce, cu o săptămână în urmă, a fost victima unui jaf în urma căruia i-au fost furate bagajele, artistul a trecut acum printr-o altă situație neplăcută. Se pare că ghinioanele se țin lanț de el!

În timp ce prietenii lui făceau haz de necaz pe seama incidentului, Culiță Sterp era clar deranjat de întreaga situație.

Ca să vedeți și voi ce s-a întâmplat… 320 de euro mi-au luat de pe card, uite tranzacția” a mărturisit acesta în filmulețul postat.

Ce facem acum? Cum le iau banii înapoi?” , a spus Culiță Sterp.

Haide să mergem. N-ai căutat seiful cu sute de mii de euro și cauți, acum, 300 de euro”, a spus unul dintre prietenii artistului.

Se pare că tonomatul pe care Culiță Sterp l-a folosit pentru a cumpăra o sticlă de apă avea prețul setat la 320 de euro, iar cântărețul a realizat prea târziu că a plătit suma respectivă fără să verifice ce indica ecranul aparatului. Când și-a dat seama de greșeală, tranzacția fusese deja finalizată.

Pentru a-și demonstra spusele, artistul le-a arătat fanilor detaliile tranzacției direct din aplicația sa bancară, pe telefonul mobil.

2. -imagine fara descriere- (pay_64688800.jpg)

Deși a plătit 320 de euro, Culiță nu a primit nici măcar apa pentru care a plătit, rămânând astfel și fără bani, și fără produsul dorit.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel