Cardi B a născut! Artista a adus pe lume o fetiță

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Cardi B și-a prezentat cu mândrie cel de-al treilea copil după ce a devenit mamă din nou.

Artista a împărtășit vestea fericită joi, publicând imagini și videoclipuri pe rețelele sociale.

Pe Instagram, cântăreața hitului "I Like It" a pozat ținându-și bebelușul în brațe, cu un zâmbet larg, și a adăugat o descriere simplă: „Cea mai adorabilă micuță”, însoțită de emoji-uri cu flori și inimioare roz. Ea a dezvăluit că bebelușul a venit pe lume sâmbăta trecută, menționând data „9/7/24”.

Cardi B, al cărei nume real este Belcalis Marlenis Cephus (născută Almánzar), în vârstă de 31 de ani, a postat și fotografii în care apare alăptându-și fetița, iar rapperul Offset, în vârstă de 32 de ani, tatăl nou-născutului, a apărut și el în imagini.

Deși fotografiile arată o scenă de fericire, fanii știu că Cardi și Offset (numele real Kiari Kendrell Cephus) trec printr-un divorț dificil. Cei doi s-au căsătorit în 2017, au avut separări și împăcări în trecut, dar au inițiat procedurile de divorț în iulie anul acesta.

Deși sosirea celui de-al treilea copil a stârnit întrebări printre fani, TMZ a confirmat că Offset este tatăl bebelușului, iar în documentele de divorț Cardi a solicitat sprijin financiar pentru întreținerea copilului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel