Cardi B, implicată într-un scandal uriaș: Ne vedem în instanță

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Cardi B, implicată într-un scandal uriaș: Ne vedem în instanță
Cardi B, implicată într-un scandal uriaș: Ne vedem în instanță

Cardi B a promis să conteste un proces intentat împotriva ei pentru neplată.

Rapperița și soțul ei, Offset, sunt acuzați că nu au achitat taxa de închiriere pentru locația folosită la filmarea videoclipului „Like What (Freestyle)”. Documentele judiciare arată că proprietarul unui conac din Beverly Hills, California, susține că cei doi nu au plătit suma datorată pentru utilizarea proprietății.

Cu toate acestea, Cardi B, în vârstă de 31 de ani, a respins acuzațiile, considerând procesul o pierdere de timp.

„Le-am plătit 10.000 de dolari în numerar pentru a închiria proprietatea timp de 24 de ore, dintr-o zi până în dimineața următoare, de la 6 AM la 6 AM,” a explicat artista într-o serie de mesaje vehemente pe Twitter/X.

„Am depășit cu o oră, pentru care am plătit taxe suplimentare agentului imobiliar în luna martie. Au fost camere de supraveghere peste tot, iar atât agenții imobiliari, cât și proprietarii au fost prezenți pe tot parcursul zilei. Am poze și filmări cu ei pe platou!”

Cardi B a continuat să conteste alte detalii din proces și i-a transmis proprietarului să fie pregătit pentru tribunal: „Acum încearcă să spună că le-am spus că filmăm un videoclip pentru TikTok, ceea ce nu era menționat nicăieri în contract, și că nu au auzit întregul cântec sau văzut cât am filmat.”

„Cum ne-ar putea lua 24 de ore să filmăm un TikTok? Problema este că unii oameni încearcă să profite de orice portiță. Pregătește-ți cel mai bun costum, ne vedem în instanță!” a încheiat ea mesajul într-o notă provocatoare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel