Casa lui Marilyn Monroe, în pericol. Proprietarii luptă împotriva desemnării istorice și primesc amenințări

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Casa lui Marilyn Monroe din Los Angeles nu va fi scoasă la vânzare, deși a fost desemnată Monument Istoric-Cultural, împiedicând astfel planurile actualilor proprietari de a o demola.

Surse apropiate proprietarilor, Brinah Milstein și Roy Bank, au declarat pentru TMZ că aceștia nu intenționează să vândă locuința din Brentwood, unde celebra actriță de la Hollywood a decedat în august 1962 din cauza unei supradoze de barbiturice.

Brinah Milstein și Roy Bank intenționează să conteste decizia Consiliului Local din Los Angeles, care a votat unanim să desemneze fosta casă a lui Marilyn Monroe drept monument cu semnificație culturală, protejând-o astfel de la demolare.

Surse apropiate cuplului au declarat pentru TMZ că aceștia se simt nedreptățiți de această decizie și nu doresc să fie forțați să vândă proprietatea, mai ales că planul inițial era să extindă casa familiei lor, situată chiar alături.

Casa, achiziționată anul trecut pentru 8,35 milioane de dolari, este într-o stare de degradare totală, ceea ce explică de ce Brinah și Roy nu locuiesc acolo.

Surse citate de TMZ au dezvăluit că acoperișul casei are probleme majore, provocând scurgeri în interior. Cu toate acestea, Brinah și Roy nu intenționează să facă reparații, deoarece noua desemnare complică orice intervenție asupra casei.

Dacă nu pot demola casa, proprietatea devine inutilizabilă pentru ei, motiv pentru care continuă să conteste desemnarea istorică în instanță. Sursele au mai precizat că acest cuplul a primit amenințări din cauza demersului lor și că trebuie să explice constant fanilor că locuința nu este un loc public și probabil nu va fi niciodată.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel