Cât costă un bilet la "Beach, Please!" pentru anul 2025

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook Beach, Please!
Facebook Beach, Please!

BEACH, PLEASE!, festivalul care a cucerit litoralul românesc în vara acestui an, va reveni în 2025 cu o nouă ediție spectaculoasă.

Timp de cinci zile și cinci nopți, artiști de top din muzica românească și cei mai mari trapperi internaționali vor performa pe aceeași scenă.

Deși biletele nu sunt deloc ieftine, primele tichete au fost deja vândute în avans pentru anul viitor. Selly, unul dintre co-fondatorii festivalului, a făcut un anunț important. Organizatorii se pregătesc intens pentru a treia ediție, iar până acum au fost vândute peste 50.000 de bilete pentru 2025.

La fel ca în acest an, artiști de renume români și internaționali vor electriza atmosfera din Costinești. În 2024, nume precum Wiz Khalifa, Travis Scott, Yeat, Anitta și French Montana au fost doar câțiva dintre cei care au urcat pe scenă.

"Dacă anul acesta am plătit șapte milioane de euro pentru artiștii din festival, în 2025 plusăm cu 30% și urcăm bugetul la 10 milioane de euro. Vrem ca experiența de festival să fie de neuitat, chiar mai bună decât ediția din 2024, pentru că ne dorim să evoluăm cu fiecare an. Avem idei nelimitate!" Spune Andrei Șelaru (Selly), Co-fondator al festivalului

Cea de-a treia ediție a festivalului BEACH, PLEASE! este programată pentru perioada 9-13 iulie 2025. Biletele sunt deja disponibile, cu prețuri începând de la 899 de lei. Participarea la festival este permisă începând cu vârsta de 14 ani, iar tinerii cu vârste între 14 și 15 ani trebuie să fie însoțiți de un părinte sau tutore legal.

  • General Access — 5 Days Pass  – 180 EUR
    Biletul GENERAL ACCESS îți oferă acces în festival pe toată durata evenimentului. Include prețul biletului 170 EUR și comision de emitere 10 EUR. (899 de lei).
  • ULTRA VIP – 5 Days Pass
    Abonamentul “Backstage Lounge (Ultra VIP)” oferă acces ultra-fast lane (cel mai rapid culoar de acces din festival) și posibilitatea de a privi show-ul de pe Main Stage de la lounge-ul dedicat artiștilor. Lounge-ul este o platforma elevată, cu cea mai bună vedere către Main Stage, cu baruri private și toalete dedicate. Abonamentul oferă, de asemenea, posibilitatea de a rezerva o masă în Lounge. Include prețul biletului 390 EUR și comision de emitere 10 EUR. (1.999 de lei).
  • UPGRADE: General Access —> ULTRA VIP (5 Days Pass)
    ATENTIE: ACESTA NU ESTE UN BILET, ci un UPGRADE la Backstage Lounge pentru participantii care au deja abonament General Access (5 Days Pass) achizitionat. La accesul în festival, participantul trebuie sa prezinte biletul General Acces si Upgrade-ul, numele trecut pe ambele trebuind sa corespundă cu documentul de identitate al participantului. Include prețul biletului 290 EUR și comision de emitere 10 EUR.

Recent, în propriul podcast, Selly a informat comunitatea că prețul biletelor pentru festival va crește începând de anul viitor: „Nu uitați să vă luați bilete pentru cel mai tare festival. Cel mai bun preț disponibil este chiar acum pe bilete.beach-please.ro”, a anunțat acesta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel