Ce spune Bassam despre scandalul din trafic: A fost un moment de frustrare, recunosc, trebuia să mă abțin

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Bassam Dabbas își susține nevinovăția după ce a fost implicat într-un scandal în traficul din București.

Cunoscutul hairstylist afirmă că a fost catalogat pe nedrept și solicită să i se facă dreptate în acest caz.

Incidentul rutier în care era să fie implicat a luat o întorsătură neașteptată, iar imaginile surprinse au fost rapid distribuite pe rețelele de socializare. Bassam se apără, susținând că percepția creată în media despre el este eronată.

El a fost numit „agresor” în urma incidentului, etichetă pe care o consideră injustă. Hairstylist-ul a explicat cum s-au desfășurat, de fapt, evenimentele, după ce videoclipul a generat numeroase reacții negative în mediul online.

Dabbas susține că persoana care a publicat clipul i-a tăiat calea în trafic, evitând la limită un accident, și consideră că reacțiile împotriva sa sunt nejustificate, având în vedere că el nu este vinovat.

"Cum am ajuns să fiu catalogat drept "Agresor"? Doamna jurnalist care a filmat in trafic, a uitat să mentioneze un lucru când a scăpat clipul pe net. Ea este cea care ne-a tăiat calea brusc, fără semnal. Din cauza ei era sa facem ACCIDENT! De ce nu a recunoscut de la ce a pornit scandalul? Pentru că astfel am fi avut și noi partea noastră de dreptate, pentru că deși am greșit și noi, EA A GREȘIT PRIMA mult mai GRAV! S-ar fi inteles oarecum de ce...

Nu ar fi reacționat nimeni aşa dacă ea în loc să își ceară scuze cand A FOST CLAXONATA, să inceapă să vocalizeze, să ne ia "la mişto", sa ne jignească, să ne depășească iar tot ea să ne filmeze când ne luam de ea, dar cu geamul închis, si cu radioul la maxim? Spre surprinderea mea, i-am făcut jocul... In timp ce se certa doar colegul meu cu ea, de ce nu filma? El s-a certat mai mult, dar eu nu eram în peisaj, nu reacționam, nu putea să posteze senzaționalul oricum pentru ca atunci colegul in timp ce o "agresa" verbal, ii explica cu ce a greşit in trafic? Nu mai "exploda" pe net.

Am aruncat o doză de energizant aproape goală într-un GEAM care mi s-a închis în nas când am incercat să înțeleg pentru ce mă filma tot ea pe mine, nervos fiind din cauza ei ! A fost un moment de frustrare, recunosc, trebuia să mă abțin, dar când sunt pus în pericol, luat peste picior, jignit si apoi filmat când o înjur... REACȚIONEZ. Unde e prima parte din filmare? De ce pe net se vede cand injur, dar nu se aude ca injuram pentru cum conduce, comportament si faptul ca pe deasupra tot ea filmeaza? De ce a dat radio tare, ca sa nu mă aud, si doar să se vadă cât de animal sunt?”, a scris Bassam Dabbas pe rețelele de socializare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel