Cea mai mare temere a lui Miley Cyrus

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Miley Cyrus/ Captura Video
Miley Cyrus/ Captura Video

Miley Cyrus este preocupată de posibilitatea de a fi nevoită să „dezvăluie public” că piesa ei din 2023, „Flowers”, a fost inspirată de fostul ei soț, Liam Hemsworth, în urma unui proces legat de încălcarea drepturilor de autor.

Surse apropiate cântăreței au declarat pentru DailyMail.com că Miley nu se teme de procesul în sine, dar este „tulburată” de ideea că va trebui să confirme că melodia se referă la fostul ei partener, în contextul speculațiilor fanilor care au susținut online că piesa ar fi un răspuns la zvonurile despre infidelitatea lui.

Unii fani au sugerat că legătura cu Liam nu ar fi întâmplătoare, menționând că în singurul videoclip cunoscut de la nunta lor, cei doi au dansat pe o melodie a lui Bruno Mars.

„Miley nu este prea îngrijorată de acest proces în sine, dar toată lumea care o cunoaște știe că acest single a fost scris ca parte din călătoria ei spre vindecarea de Liam”, a spus o sursă. 

Miley s-a logodit cu Liam în 2012, dar s-au despărțit în septembrie 2013, înainte de a se împăca în 2016.

Refrenuri similare

Flowers”, hitul mondial din 2023 care i-a adus lui Miley Cyrus premiul Grammy pentru Înregistrarea anului, a fost comparat cu „When I Was Your Man” încă de la lansare. Versurile cântecului, văzute ca un mesaj către fostul ei soţ Liam Hemsworth, păreau să le reproducă pe cele ale lui Bruno Mars.

„I can buy myself flowers/ Write my name in the sand/ Talk to myself for hours/ Say things you don't understand/I can take myself dancing/ And I can hold my own hand/ Yeah, I can love me better than you can”, sunt versurile de la refrenul lui Miley Cyrus.

„I should've bought you flowers/ And held your hand/ Should've gave you all my hours/ When I had the chance/ Take you to every party 'cause all you wanted to do was dance/ Now my baby's dancing/ But she's dancing with another man”, cântă Bruno Mars în al său.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel