Celine Dion a fost văzută la Paris pe fondul zvonurilor că va cânta la Jocurile Olimpice

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Celine Dion / Flickr via celebrityabc
Celine Dion / Flickr via celebrityabc

Celine Dion a fost văzută salutând fanii în Paris.

Apariția cântăreței, care a fost văzută salutând fanii în fața hotelului Royal Monceau din Paris, vine după ce revista Variety a relatat că ea va cânta vineri la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice.

TMZ a raportat că Celine Dion va interpreta un cântec la această ceremonie fastuoasă și va fi plătită cu 2 milioane de dolari (1,55 milioane de lire sterline) pentru prestația sa.

Dacă zvonurile se confirmă, va fi prima dată când artista, în vârstă de 56 de ani, va cânta în public de când și-a anunțat diagnosticul de sindrom Stiff-Person în decembrie 2022.

În aprilie, cântăreața câștigătoare a premiului Grammy a declarat pentru Vogue Franța că nu este sigură când va putea să cânte din nou live.

„Nu pot răspunde la asta... Pentru că timp de patru ani mi-am spus că nu mă întorc, că sunt pregătită, că nu sunt pregătită”, a spus ea.

„Așa cum stau lucrurile, nu pot să stau aici și să vă spun: 'Da, în patru luni'. Nu știu... Corpul meu îmi va spune. Pe de altă parte, nu vreau doar să aștept”.

Cântăreața I'm Alive a fost văzută în public de mai multe ori în ultimele luni. Mai întâi și-a făcut apariția la premiera documentarului său Prime Video, I Am: Celine Dion, la Alice Tully Hall din New York, unde a vorbit despre experiența sa cu boala adesea debilitantă. Apoi, pe 28 iunie, ea a fost în Las Vegas pentru a anunța alegerea din runda a cincea a Montreal Canadiens la Upper Deck NHL Draft 2024.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel