Cher a interpretat cele mai mari hituri la Victoria's Secret Fashion Show 2024

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Cher spune că cele două divorțuri au fost „mai ușoare” decât intrarea în Rock & Roll Hall of Fame /Captura Youtube
Cher spune că cele două divorțuri au fost „mai ușoare” decât intrarea în Rock & Roll Hall of Fame /Captura Youtube

Cher a oferit un medley cu unele dintre cele mai emblematice hituri ale sale pentru a încheia Victoria's Secret Fashion Show 2024, marți seară.

Evenimentul de modă, desfășurat la Brooklyn Navy Yard din New York City, a fost încheiat spectaculos de icon-ul muzical, care a interpretat piesa „Strong Enough” din 1998, înconjurată de dansatori și acompaniată de un cor impresionant.

Pe lângă acest moment, Cher a cântat și celebra piesă „Believe”, stând pe o platformă aurie, în timp ce modele precum Gigi Hadid, Bella Hadid, Candice Swanepoel și Adriana Lima au defilat pe podium îmbrăcate în lenjerie roz și roșie.

Înainte de spectacol, Cher a declarat pentru Entertainment Tonight că este încântată să ia parte la revenirea acestui eveniment de renume.

„Îmi place că sunt toate femei. Dacă participi la un astfel de eveniment, cred că femeile pot face cu adevărat diferența”, a spus artista în vârstă de 78 de ani, cu un zâmbet.

Totuși, Cher a menționat că nu va purta unul dintre renumitele sale ansambluri Bob Mackie, optând în schimb pentru o salopetă neagră cu paiete, pe care a descris-o drept „destul de simplă”.

Printre ceilalți artiști prezenți s-au numărat vedeta K-pop LISA și cântăreața sud-africană Tyla.

Victoria's Secret Fashion Show fusese anulat în 2019, după ce compania a fost criticată pentru lipsa de diversitate și incluziune. Însă, în urma unui proces de rebranding, oficialii au anunțat că spectacolul va reveni anul acesta, promițând să ofere publicului ceea ce și-a dorit: glamour, defilări spectaculoase, modă, distracție, aripi și divertisment, toate reflectate printr-o perspectivă modernă și puternică.

Gigi Hadid a deschis show-ul într-o rochie de mătase roz deschis, cu aripi uriașe din pene roz și stilettos strălucitori, urmată de sora ei, Bella, care a defilat într-un set de lenjerie intimă din dantelă roșie, asortat cu un mantou roșu cu pene ombré.

Printre alte modele celebre prezente s-au numărat Irina Shayk, Doutzen Kroes, Ashley Graham, Paloma Elsesser, Behati Prinsloo, Josephine Skriver, Jasmine Tookes, Barbara Palvin și Tyra Banks.

Supermodelul britanic Kate Moss și-a făcut debutul la Victoria's Secret, în timp ce modelele Alex Consani și Valentina Sampaio au intrat în istorie ca primele modele transgender care au defilat vreodată în cadrul show-ului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel