Cher spune că cele două divorțuri au fost „mai ușoare” decât intrarea în Rock & Roll Hall of Fame

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Cher spune că cele două divorțuri au fost „mai ușoare” decât intrarea în Rock & Roll Hall of Fame /Captura Youtube
Cher spune că cele două divorțuri au fost „mai ușoare” decât intrarea în Rock & Roll Hall of Fame /Captura Youtube

Cher a făcut o glumă despre faptul că cele două divorțuri ale sale au fost „mai ușoare” decât includerea în Rock & Roll Hall of Fame, în timpul ceremoniei de intrare din acest weekend.

Cântăreața hitului „Strong Enough” a fost onorată în prestigioasa instituție în cadrul unui eveniment desfășurat sâmbătă seara, la Rocket Mortgage FieldHouse din Cleveland, Ohio.

După o introducere făcută de Zendaya, Cher a urcat pe scenă în aplauzele entuziaste ale publicului.

„A fost mai ușor să divorțez de doi bărbați decât să ajung în Rock & Roll Hall of Fame”, a glumit ea, stârnind râsete. „Vreau să-i mulțumesc tutorelui meu, David Geffen, pentru că a scris o scrisoare către directori, și iată-mă acum, haha! Mulțumesc, David, că ți-a păsat atât de mult de mine”.

Cher, care a fost căsătorită cu Sonny Bono din 1964 până în 1975 și cu Gregg Allman între 1975 și 1979, a continuat prin a împărtăși sfaturile prețioase primite de la mama sa, Georgia Holt.

„Mama mereu spunea: 'Dacă ești la pământ, trebuie să te ridici din nou'. Și, de-a lungul vieții mele, am fost foarte jos... Mai jos decât burta unui șarpe, cum ar zice mama. Oamenii mi-au spus că am terminat, că mai am doar 10 minute de glorie, dar lecția pe care am învățat-o de la ea a fost să nu renunț niciodată”, a spus Cher, acum în vârstă de 78 de ani.

În discursul ei, artista s-a descris ca o cântăreață „bună”, dar nu „extraordinară”, și a reflectat asupra succesului hitului din 1998 „Believe”, care aproape că nu a văzut lumina zilei.

„Cu Believe, am schimbat sunetul muzicii pentru totdeauna, dar a fost un accident. Producătorul meu voia mereu mai mult, și într-o zi i-am spus: 'Dacă vrei să fie mai bine, caută o altă cântăreață'. Mai târziu, m-a sunat și mi-a spus: 'Cher, am găsit ceva'. Când l-am ascultat, am sărit amândoi de bucurie. Apoi, șeful casei de discuri a spus: 'Nu putem lansa asta, nimeni nu va ști că ești tu'. Iar eu am zis: 'Exact, asta e partea cea mai bună!'”

Alături de Cher, alte legende ale muzicii, precum Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Dave Matthews Band și Kool & The Gang, au fost incluse în Rock & Roll Hall of Fame anul acesta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel