Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show/Captura Youtube
Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show/Captura Youtube

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show, programat luna viitoare.

Marți, s-a confirmat că legendara cântăreață va conduce o listă de artiști exclusiv feminini, care vor susține recitaluri la primul show pe podium al brandului din ultimii cinci ani.

Fanii au fost anunțați că urmează să fie dezvăluite și alte nume înaintea spectacolului, ce va avea loc pe 15 octombrie.

„Este o lume a femeilor, așa că nu poți avea un fashion show fără mama modei însăși – @Cher!”, a scris Victoria's Secret pe contul oficial de Instagram.

„Și asta nu e tot... stați aproape, vor urma și alte anunțuri pentru a completa primul nostru line-up exclusiv feminin din istorie.”

Evenimentul va avea loc în magazinul Victoria's Secret din New York și marchează o revenire majoră pentru brandul de modă.

Victoria's Secret Fashion Show a fost, timp de mulți ani, un eveniment anual de mare anvergură, urmărit de milioane de telespectatori, celebru pentru modelele sale de top care defilau în lenjerie intimă și purtau aripi de înger. Totuși, spectacolele au fost anulate în 2019 după critici legate de lipsa diversității și incluziunii în prezentările brandului.

În mai, compania a anunțat oficial revenirea emblematicului show.

„Am citit comentariile și v-am auzit”, au declarat reprezentanții Victoria's Secret într-o postare pe Instagram. „Victoria's Secret Fashion Show revine și va reflecta cine suntem astăzi, dar și tot ceea ce știți și iubiți – glamour, podium, aripi, divertisment muzical și multe altele. Rămâneți pe fază... de aici devine și mai iconic.”

Printre modelele care se întorc pentru această nouă ediție se numără Gigi Hadid, Tyra Banks și Candice Swanepoel.

Cher se alătură unei liste impresionante de artiști care au performat la acest eveniment de-a lungul anilor, printre care se numără Taylor Swift, Ariana Grande, Ed Sheeran, Lady Gaga și Selena Gomez.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel