Cher va lansa un volum de memorii în două părți care dezvăluie în sfârșit adevărata sa poveste în detalii intime

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Cher este gata să își dezvăluie povestea.

Zeița muzicii pop, acum în vârstă de 78 de ani, a anunțat miercuri că va lansa o autobiografie în două părți.

„După mai bine de șaptezeci de ani de luptă pentru a-și trăi viața în termenii săi, Cher își dezvăluie în sfârșit adevărata poveste în detalii intime”, se arată în descrierea HarperCollins Publishers.

Prima carte, de 480 de pagini, va fi disponibilă în librării pe 19 noiembrie 2024, iar cea de-a doua este așteptată să fie lansată în 2025.

În „Cher: The Memoir, Part One”, celebra cântăreață va rememora copilăria și căsătoria cu Sonny Bono, detaliind „relația extrem de complicată care i-a făcut faimoși în întreaga lume, dar care în cele din urmă i-a despărțit”, potrivit descrierii editorului.

Memoriile pun accent pe „onestitatea și umorul caracteristice lui Cher” și arată cum a devenit un „superstar deschizător de drumuri” care a dominat topurile Billboard timp de șapte decenii consecutive.

„Este o viață prea imensă pentru o singură carte”, glumește HarperCollins.

Cher a menționat pentru prima dată în 2017 că lucrează la o autobiografie, dar anul trecut, în emisiunea „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, a mărturisit că „s-a speriat complet” și a pus proiectul pe planul doi.

„Nu am inclus unele lucruri care trebuiau să fie acolo, și deși nu sunt confortabile, ele trebuie să fie incluse, așa că trebuie să mă întorc și să le adaug”, a explicat ea la momentul respectiv.

Câștigătoarea premiilor Emmy, Grammy și Oscar a recunoscut în timpul interviului că, odată finalizată, cartea va fi de dimensiuni considerabile.

„Am trăit prea mult și am făcut prea multe, așa că e ca și cum ar trebui să fie o enciclopedie”, a glumit ea.

Cher a fost căsătorită cu Sonny Bono din 1964 până în 1975, și au împreună un fiu, Chaz Bono, în vârstă de 55 de ani. Ulterior, a fost căsătorită cu Gregg Allman din 1975 până în 1979, și au un fiu, Elijah Blue Allman, de 48 de ani.

Despre Cher

Cher, născută Cherilyn Sarkisian pe 20 mai 1946, este una dintre cele mai iconice și versatile figuri din industria muzicală și de divertisment. Cu o carieră de peste șase decenii, Cher a reușit să rămână relevantă și influentă, traversând diferite genuri muzicale și medii de divertisment.

Cher și-a început cariera muzicală în anii 1960 alături de soțul ei de atunci, Sonny Bono. Împreună, au format duetul Sonny & Cher, cunoscut pentru hituri precum „I Got You Babe”. După despărțirea de Sonny Bono în 1975, Cher a continuat cu succes ca artist solo, lansând melodii care au devenit clasice, precum „Gypsys, Tramps & Thieves”, „Half-Breed”, și „Dark Lady”.

În anii 1990, Cher a revenit în atenția publicului cu albumul „Believe”, care a inclus hitul omonim și a fost una dintre cele mai de succes piese dance-pop ale decadelor respective. Acest succes a consolidat-o ca o forță de neoprit în industria muzicală.

Cher a avut, de asemenea, o carieră notabilă în actorie. A câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță pentru rolul său din filmul „Moonstruck” (1987). Alte roluri remarcabile includ filme precum „The Witches of Eastwick” (1987) și „Silkwood” (1983), pentru care a primit și nominalizări la Oscar. Cher a demonstrat un talent versatil atât în comedie, cât și în dramă, devenind o prezență constantă în cinematografie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel