Chris Martin a dezvăluit planul surprinzător al trupei Coldplay după ultimul album. Fanii vor fi uimiți

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Chris Martin spune că trupa Coldplay va „revizita lucrurile mai vechi” după ce nu vor mai face albume.

Cântărețul în vârstă de 47 de ani a confirmat că trupa 'Clocks' va mai lansa doar două albume, iar după ce ultimul lor disc, 'Moon Music', va fi lansat vineri (04.10.24), intenționează să reviziteze unele dintre lucrările lor mai vechi în următorii ani – într-un mod similar cu modul în care Liam Gallagher a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare a albumului de debut al Oasis, 'Definitely Maybe', în acest an.

Vorbind pentru NME, Chris a spus: „Ceea ce a făcut Liam cu 'Definitely Maybe' a fost să readucă acel album în prim-plan. Vom ajunge la un punct în care va fi distractiv, nu neapărat să reedităm, ci să revizităm lucrurile vechi și să ne bucurăm din nou de ele, făcând lucruri specifice acelor perioade. Am o idee pentru un alt tip de spectacol, care să fie mai mult un amestec de tot. Poate că nu va fi întotdeauna vorba despre concerte pe stadioane, ci despre evenimente mai mici, unde să putem cânta melodii mai puțin cunoscute.”

Chris a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare o perioadă de relaxare după ce trupa „Higher Power” va lansa ultimele două albume.

Frontman-ul a spus: „Este ca atunci când cineva devine expert în fotbal și nu mai încearcă să înscrie goluri. Simt că, în câțiva ani, aș putea merge mai mult în această direcție. Dar nu acum. Momentan sunt foarte entuziasmat și abia aștept să merg la muncă în fiecare zi. Am o imagine foarte clară a ceea ce trebuie să facem.”

Coldplay donează 10% din profiturile spectacolelor de pe stadioanele din Marea Britanie, vara viitoare – care includ un record de 10 nopți pe stadionul Wembley – către Music Venue Trust. Chris este îngrijorat că închiderea locurilor mai mici va împiedica artiștii să-și dezvolte talentul.

El a spus: „Nu mă deranjează ideea că s-ar putea să nu mai existe un alt Coldplay, dar mă preocupă faptul că s-ar putea să nu mai existe trupe care să aibă libertatea de a începe de la zero și să urce până în vârf – astfel încât, când ajung să cânte pe stadioane, să fie foarte bune. Nu poți să te arunci direct în asta.”

Martin a adăugat: „Toți artiștii care vor cânta pe stadioane anul viitor au început în mod similar, într-o dubă, călătorind și cântând în pub-uri: Oasis, Coldplay, Ed Sheeran – adevărul e același pentru toți. Taylor Swift probabil a cântat mai mult decât oricine în localuri mici din Nashville și la târguri de județ.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel