Chris Martin își amintește că trupa aproape a ratat primul lor concert la Glastonbury

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Chris Martin, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit că el și colegii săi de trupă - Jonny Buckland, 46 de ani, Guy Berryman, 46 de ani, și Will Champion, 45 de ani - au fost la un pas de a rata spectacolul lor de debut la Glastonbury în 1999.

Într-un interviu din documentarul BBC "Coldplay: Our Glastonbury", Martin a povestit că trupa a trebuit să traverseze câmpurile de la Worthy Farm, Somerset, cu un amplificator într-o remorcă. Au ajuns la cortul New Bands Tent cu doar câteva secunde înainte de ora programată pentru a urca pe scenă.

"Foamea de a ajunge acolo a fost imensă. Prima noastră experiență a fost, probabil, transportarea unui amplificator nu foarte bun, cu un manager de turneu beat care evident nu știa ce face", a spus Martin. Trupa se pregătește acum să fie cap de afiș pe Pyramid Stage pentru a cincea oară, sâmbătă (29 iunie 2024).

Chris Martin și-a amintit cu nostalgie despre debutul lor aproape ratat la Glastonbury în 1999. "Am avut o primă impresie foarte rapidă asupra întregului loc, și apoi a început totul, exact unde trebuia, în cortul New Bands Tent, primii pe scenă. Nu cred că am realizat cât de nebunesc era. Eram acolo, întârziam și totul era imens."

Coldplay a fost cap de afiș pe Pyramid Stage de patru ori înainte: în 2002, 2005, 2011 și 2016.

Chris Martin, solistul hitului "Viva La Vida", care are doi copii, Apple (20 de ani) și Moses (18 ani), cu actrița Gwyneth Paltrow, a declarat că are o legătură spirituală cu Glastonbury care depășește simplul festival.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel