Cine este soția lui Snoop Dogg? Totul despre Shante Broadus

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Snoop Dogg și Shante Broadus sunt căsătoriți din 1997.

Snoop Dogg și soția sa, Shante Broadus, formează un cuplu solid atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Cântărețul hitului "Drop It Like It's Hot" și Shante s-au cunoscut pe vremea când erau adolescenți, iar ea l-a sprijinit necondiționat încă de la începutul carierei sale muzicale.

"Am fost alături de el de la început. Chiar înainte de a deveni cunoscut, eu și prietenii noștri eram fanii lui. Îi ascultam mereu piesele și ne exprimam opiniile. Când a devenit faimos, eu am continuat să-l ajut cu afacerile și contractele" a declarat Broadus pentru W Magazine în 2021.

Ea și Snoop Dogg s-au cunoscut în adolescență

Snoop și Broadus s-au cunoscut în adolescență, când frecventau liceul Long Beach Polytechnic High School din California. Cuplul chiar a participat la dansurile școlare și la balul de absolvire împreună înainte de a absolvi în 1989.

S-au căsătorit în anul 1997

Pe 14 iunie 1997, Snoop Dogg și Shante Broadus s-au căsătorit la Hotelul Ritz Carlton din Marina Del Rey, California.

Peste un deceniu mai târziu, cuplul și-a reînnoit jurămintele la ferma cântărețului Charlie Wilson, în fața a 200 de prieteni și membri ai familiei. Snoop a surprins-o pe Shante cu ceremonia, care a avut loc pe 12 ianuarie 2008.

În cadrul emisiunii Today din 2023, artistul a explicat motivul pentru care căsnicia lor a rezistat de-a lungul anilor.

"Cred că am reușit pentru că eram amândoi tineri și dispuși să ne sacrificăm unul pentru celălalt," le-a spus el coprezentatoarelor Hoda Kotb și Jenna Bush Hager. "Ea știa care sunt visele și obiectivele mele, iar eu știam care sunt ale ei."

Ea și Snoop Dogg sunt părinți și bunici mândri

Snoop Dogg și Shante Broadus au împreună trei copii. Primul lor copil, un fiu pe nume Cordé, s-a născut pe 20 mai 1994. Al doilea fiu, Cordell, a venit pe lume pe 21 februarie 1997. Doi ani mai târziu, pe 22 iunie 1999, cuplul a avut o fiică pe nume Cori.

"Relația mea cu copiii mei este mai importantă decât orice altceva. Este o relație de prietenie," a declarat Snoop la emisiunea Today în 2015. "Se bazează pe faptul că eu sunt un tată, un mentor și un prieten."

În ianuarie 2024, fiica lor Cori, diagnosticată cu lupus la vârsta de 6 ani, a dezvăluit pe Instagram Stories că a suferit un "accident vascular cerebral sever," fără a oferi însă detalii suplimentare.

Snoop Dogg și Shante Broadus sunt, de asemenea, bunici ai copiilor lui Cordé: fiii Zion și Leo, și fiica Elleven. Ei își amintesc cu tristețe de fiul răposat al lui Cordé, Kai Love, care a murit la doar 10 zile, pe 25 septembrie 2019.

Cordé are, de asemenea, trei fiice cu soția sa, Phia Barragan: Cordoba, Chateau și Symphony Sol.

Ea este managerul lui

La 9 iunie 2021, Shante Broadus a devenit oficial managerul soțului ei, Snoop Dogg. În acest rol, ea este responsabilă pentru extinderea diverselor afaceri ale acestuia și supravegherea parteneriatelor în domeniile canabisului, băuturilor spirtoase, jocurilor, muzicii, brandurilor, turneelor, licențelor și producțiilor TV/film, conform PRNewswire. De asemenea, ea coordonează divizia media a afacerilor de jocuri și animație ale lui Snoop, diGGital doGG.

"Shante mi-a ghidat cariera din culise încă de la început," a declarat Snoop într-un comunicat de presă.

"Ea a fost întotdeauna persoana la care m-am consultat înainte de a lua orice decizie, și nu aș fi ajuns unde sunt astăzi fără ea. Sunt recunoscător să o am ca manager oficial, ajutând la construirea împreună a imperiului Snoop Dogg."

S-au despărțit pentru scurt timp în 2004

În 2004, mogulul muzicii Snoop Dogg a intentat divorț de Shante Broadus, ulterior dezvăluind că faima i-a afectat judecata.

"Credeam că sunt invincibil și eram dispus să renunț la ce aveam acasă pentru asta, până când am realizat că ceea ce aveam acasă era de neînlocuit," a declarat el pentru PEOPLE în 2007.

Snoop a explicat că copiii săi l-au motivat să-și repare relația cu Broadus. "Am avut copii cu soția mea pentru că am vrut să fiu cu ea. Cei trei copii sunt toți doriți, iar eu am vrut să fiu cu ei," a spus rapperul.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel