Concertul lui Travis Scott din Milano a fost confundat de localnicii italieni cu un cutremur

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Rapperul Travis Scott
Rapperul Travis Scott

Un număr de 80.000 de fani au fost prezenți la oprirea Circus Maximus Tour.

Travis Scott continuă să zguduie lumea la fiecare concert. Marți, turneul european Circus Maximus al lui La Flame a ajuns la Milano, unde cei 80.000 de spectatori au stârnit îngrijorări cu privire la un posibil cutremur în Italia.

Scott a făcut să vibreze sala Ippodromo Snai La Maura din Milano, iar cetățenii au crezut că plăcile tectonice se mișcă după ce a interpretat imnul „FE!N” de opt ori la rând, conform Il Messaggero.

Deși Institutul Național de Geofizică și Vulcanologie nu a raportat niciun cutremur în Milano, utilizatorii de pe X au menționat că au simțit vibrații. „Sunt singurul care a auzit #terremoto în Milano?”, a întrebat unul în italiană, în timp ce o altă persoană a adăugat: „Am simțit eu singur trei cutremure bune de #Terremoto în Milano?”.

La Flame a postat imagini aeriene ale scenei sălbatice, cu o mare de oameni, lumini de telefon și buzunare de mosh pits, în timp ce își trimitea fanii într-o frenezie.

„NOAPTEA TRECUTĂ A FOST UN VIS. „NU, ĂSTA NU E UN FESTIVAL. THIS A SHOW ON THE TOUR' IN THE WORDS OF STROMBERG”, a scris Scott pe Instagram.

„MILAN YALL NU-MI DATOREZI NIMIC. YALL GAVE YALL ALL 80k OF YALL HAD THE BEST TIME EVER. CIRC MAXIMUS.”.

Nu este prima dată când un spectacol Travis Scott a fost confundat cu un cutremur în Italia. Anul trecut, în timpul unui concert susținut în iunie 2023 în aceeași locație, au apărut rapoarte care semnalau zvonuri de cutremure.

Turneul Circus Maximus își continuă traseul european în restul lunii iulie, cu două spectacole în Germania, urmate de alte două în Spania, care vor încheia luna.

Turneul mondial al lui Travis Scott abia a început. Rapperul „SICKO MODE” se va îndrepta spre America de Sud pentru o serie de spectacole în septembrie. Apoi, el se va întoarce în SUA pentru un concert unic la MetLife Stadium din New Jersey pe 9 octombrie, înainte de a se deplasa în Australia și Noua Zeelandă pentru a încheia turneul.

De asemenea, Travis Scott urmează să apară pe albumul de debut al lui Ice Spice, „Y2K!”, care va fi lansat vineri, 26 iulie. Trav și rapperița „Deli” colaborează pe o piesă intitulată „Oh Shhh...”.

Cine este Travis Scott

Travis Scott, al cărui nume real este Jacques Berman Webster II, este un rapper, cântăreț, compozitor și producător muzical american, cunoscut pentru stilul său inovator și energetic de interpretare. Născut pe 30 aprilie 1991 în Houston, Texas, Travis a devenit unul dintre cei mai influenți artiști din industria muzicală modernă.

Travis Scott și-a început cariera în muzică la începutul anilor 2010, semnând cu casele de discuri Grand Hustle și Epic Records. A debutat cu mixtape-ul "Owl Pharaoh" în 2013, urmat de "Days Before Rodeo" în 2014. A atras atenția criticilor și a publicului larg cu primul său album de studio, "Rodeo", lansat în 2015, care a inclus hituri precum "Antidote".

Cariera lui Travis Scott nu a fost lipsită de controverse, inclusiv incidente legate de siguranța în timpul concertelor sale, cel mai notabil fiind tragedia de la festivalul Astroworld din 2021, unde mai mulți participanți și-au pierdut viața din cauza îmbulzelii.

Travis Scott rămâne o figură proeminentă în muzica contemporană, continuând să inoveze și să influențeze generațiile tinere prin muzica și stilul său distinctiv.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel