Corina Bud a vorbit dupa valul de hate pe care l-a primit din cauza reacției la momentul lui Babasha

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: RadioDCNews
Foto: RadioDCNews

După aproximativ o săptămână, Corina Bud a venit cu un mesaj legat de reacția ei de la concertul Colplay. 

Artista a explicat într-o postare de pe Instagram că a luat legătură cu Babasha și recunoaște că l-a rănit însă fără să vrea. Ea își justifică acțiunile prin impulsul emoției, însă asta nu schimbă radical faptul că un adolescent de 22 de ani a fost aproape linșat mediatic. 

Ea continuă cu un paragraf în care vorbește despre emoții și cum au ajutat-o pe ea în cariera de artistă, însă termină paragraful cu sintagma: ”opinii care pot fi interpretate ideologic”. Nu știm la ce se referă artista însă dacă rasismul sau clasismul sunt interpretări ideologice nu știu în ce lume trăim. Artista încearcă să explice că reacția ei nu a avut nicio legătură cu rasismul, ageismul, body-shamingul sau sexismul și își justifică acțiunile ca fiind legate de șocul momentului și că ar fi simțit că ”momentul este impus” și că ”participanții sunt păcăliți”. 

Apoi urmează un paragraf întreg despre cum Babasha este un artist care trebuie să își asume și laudele și huiduielile și îl laudă pentru curajul de a avea încredere în arta lui. Ea mai vorbește despre exprimarea liberă și cum asta ar justifica genul acesta de reacție. 

Artista a recunoscut că oamenii de pe lângă ea au avertizat-o în legătură cu faptul că ea ar fi făcut pe ”reporterița cringe”. De asemenea, ea își justifică acțiunile ca fiind lansate către un moment și nu către o persoană specifică față de care își cere scuze. 

Corina termină textul cu un îndemn la non-discriminare și la exprimare liberă a emoțiilor nemanipulate. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CORINA ???? コリーナ (@corinabud)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel