Cornel și Iustina, la testul poligraf! Concurentul a recunoscut atingerile intime cu o ispită

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Iustina Loghin și Cornel Luchian formează unul dintre cele mai controversate cupluri din acest sezon al emisiunii „Insula iubirii”. 

Deși, în cadrul testimonialelor, au lăsat impresia că relația lor este solidă și pregătită să facă față tuturor tentațiilor, situația de pe insulă a luat o turnură neașteptată odată cu apariția ispitelor.

Cornel și Loredana au avut parte de momente romantice la ultimul date. Concurentul și ispita au dat frâu liber sentimentelor și nu s-au mai abținut. Soțul Iustinei n-a ținut cont de nimeni și de nimic și a inițiat un episod pasional alături de blondină.

Ea a povestit pe șleau tot ce s-a întâmplat în baie, departe de camerele video. Loredana și Cornel ar fi fost la un pas să treacă la nivelul următor, dar tânăra ar fi renunțat în clipa respectivă. S-a întors în pat, după ce s-a lăsat dusă de val în jacuzzi alături de Cornel.

„Aveam în baie un jacuzzi. Zic hai să ne mutăm de aici și să mergem în jacuzzi. În jacuzzi a existat o oarecare apropiere. Am stat acolo cu el pentru ceva timp. A fost o inițiere din partea lui, pe care eu am continuat-o. Ne-am lăsat duși de val. Eu m-am apropiat de el, să-i văd reacția. Cu siguranță, și-ar fi dorit să se întâmple mai mult, dar când am simțit asta, m-am retras”, a început Loredana să povestească.

Iustina și-a întrebat soțul, pe Cornel, dacă au fost atingeri intime între el și ispitele de pe Insula Iubirii, iar răspunsul a uimit publicul.

"Da, au fost, am pus mâna pe fund. Ce a făcut o ispită nu pot să spun, dar nu spun cine că nu e frumos. I-am zis Iustinei, dar nu mă credea", a spus Cornel, fiind pe scaunul testului poligraf de la Selly.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel