Cum să îți crești veniturile și să îți îmbunătățești averea: Sfaturi și strategii eficiente

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Economie
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Câștigarea mai multor bani și gestionarea eficientă a acestora nu înseamnă doar să obții o promovare sau să îți reduci cheltuielile. În cartea sa, "Secretele minții unui milionar", T. Harv Eker explică faptul că succesul financiar este influențat de convingerile noastre subconștiente despre bani. Înțelegerea și modificarea acestor convingeri pot duce la o creștere semnificativă a veniturilor și la o îmbunătățire generală a situației financiare. Află cum poți depăși barierele mentale care te țin pe loc și cum să îți schimbi perspectiva pentru a atinge prosperitatea financiară.

Probabil că ai auzit de aceste strategii pentru a-ți îmbunătăți finanțele:

- Obține o promovare
- Găsește un job mai bun
- Crește-ți nivelul de educație
- Economisește mai mult din venitul tău
- Redu-ți cheltuielile

Totuși, iată o idee pe care poate nu ai întâlnit-o: crește-ți termostatul financiar.

Ce este un Termostat Financiar?

În cartea sa *Secretele minții unui milionar*, T. Harv Eker explică faptul că termostatul tău financiar este punctul de referință pentru cât de mulți bani poți face și păstra. Similar termostatului din casa ta, termostatul financiar îți reglează finanțele astfel încât să nu faci mai mult sau mai puțin decât este setat. Dacă câștigi mai mult, ai putea pierde banii prin cheltuieli neașteptate. Dacă faci mai puțin, ai putea primi bani neașteptați pentru a reveni la punctul de referință, scrie yourtango.

Termostatul tău financiar este setat de credințele tale subconștiente despre bani. De aceea, 80% dintre câștigătorii la loterie pierd toate câștigurile sau chiar mai mult în decurs de cinci ani, chiar și după ce au urmat cursuri despre gestionarea sumelor mari de bani.

Credințe care Îți Limitează Potențialul de Câștig

Iată trei credințe subconștiente care pot limita serios creșterea ta financiară:

1. Dacă fac mai mulți bani decât familia mea, ei vor fi supărați.
   - Această credință te menține câștigând la fel de mult ca membrii familiei pentru a rămâne acceptat.

2. Dacă fac mai mulți bani decât prietenii mei, ei vor fi geloși.
   - Teama de a fi respins de prieteni poate motiva subconștient să rămâi în aceeași clasă de venit.

3. Nu sunt menit să fiu bogat.
   - Oamenii își justifică adesea această credință spunându-și că banii nu sunt atât de importanți sau că este greșit să dorești să fii bogat.

Puterea Minții Tale Subconștiente

Mintea ta subconștientă este plină de credințe din partea părinților, culturii, mediului și gândurilor tale. Aceste credințe modelează modul în care se desfășoară viața ta. Dacă ești nemulțumit de situația ta financiară, poți fie să muncești din greu pentru a schimba circumstanțele, fie să abordezi cauza rădăcină: mintea ta subconștientă.

Mintea noastră subconștientă este estimată a fi de un milion de ori mai puternică decât mintea noastră conștientă. Imaginează-ți un joc de tragere a frânghiei în care mintea ta conștientă dorește bogăție, dar mintea ta subconștientă crede că este imposibil. Care parte crezi că va câștiga?

Pentru a-ți îmbunătăți eficient situația financiară, ai nevoie de credințe subconștiente care să te sprijine. Cheia pentru a avea mai mulți bani este identificarea și schimbarea credințelor care te împiedică să ai mai mulți bani.

Preia Controlul Asupra Viitorului Tău Financiar

Nu trebuie să te simți blocat, stresat sau deprimat în privința finanțelor tale. Prin abordarea și remodelarea credințelor tale subconștiente, poți prelua controlul asupra termostatului tău financiar și îți poți crește bogăția.

Concentrându-te pe schimbarea credințelor tale subconștiente, poți alinia termostatul tău financiar cu dorințele tale conștiente și poți deschide calea către un succes financiar mai mare și o securitate mai bună.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel