Cyndi Lauper insistă că nu s-a certat niciodată cu Madonna în anii '80

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Cyndi Lauper a subliniat că nu a avut niciodată o ceartă cu Madonna în anii '80.

Zvonurile despre o rivalitate între cele două staruri pop au apărut în 1983, în perioada în care Cyndi a lansat albumul său de debut, She’s So Unusual, iar Madonna își lansa primul disc, The First Album.

Cu toate acestea, într-un interviu publicat joi de People, Cyndi a clarificat că nu a avut niciodată conflicte cu Madonna.

„Când am văzut-o cântând Like a Prayer, am zis: 'Dumnezeule. O ador!' Și de atunci am iubit-o”, a mărturisit ea.

Cyndi a explicat că industria muzicală a fost cea care a alimentat zvonurile despre o rivalitate.

„În anii '80, au început să le pună pe femei una împotriva celeilalte”, a explicat artista în vârstă de 71 de ani. „De fapt, asta a început în anii '60, când s-a încercat să se opună femeile între ele și să le facă să revină la ceea ce făceau înainte de mișcarea de eliberare a femeilor.”

Într-un interviu acordat The Guardian în iunie, Cyndi a povestit cum directorii casei sale de discuri voiau inițial ca ea să fie următoarea Barbra Streisand, înainte de a decide să o poziționeze ca rivală a Madonnei.

„De parcă ar putea exista o singură femeie de succes. Ce prostie e asta?”, a spus ea indignată. „Femeia aia ne-a oferit ani de muzică pop extraordinară. Îmi place competiția, dar nu împotriva unei alte femei. Nu-mi place această mentalitate.”

Cyndi se pregătește acum pentru turneul său de adio Girls Just Wanna Have Fun. Turneul de 35 de concerte va debuta vineri seară în Montreal, Canada, și se va încheia în februarie anul viitor la Paris, Franța.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel