David Gilmour de la Pink Floyd „nu va mai cânta” Another Brick In the Wall

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook
Facebook

David Gilmour a dezvăluit că există anumite piese Pink Floyd pe care nu mai dorește să le interpreteze în concerte. După o pauză de opt ani, cântărețul și chitaristul se pregătește să susțină o serie de spectacole la sfârșitul acestui an, dar a mărturisit că unele dintre piesele trupei nu mai rezonează cu el.

„Există cântece din trecut pe care nu mă mai simt confortabil să le cânt,” a declarat Gilmour, acum în vârstă de 78 de ani, pentru revista Mojo. „Îmi place Run Like Hell din punct de vedere muzical, dar versurile cu 'You'd better run, run, run...' acum îmi par mai degrabă înfricoșătoare și violente.”

El a continuat, menționând alte piese precum Another Brick In The Wall, pe care a evitat să o interpreteze cu trupa sa solo: „Nu cred că am făcut-o cu propria mea trupă, dar sigur am cântat-o în perioada Pink Floyd de după Roger, împotriva instinctelor mele. La fel și cu Money. Nu o voi cânta.”

Cu toate acestea, fanii se pot aștepta să audă câteva dintre piesele lui preferate în concerte, cele pe care Gilmour le simte cu adevărat apropiate: „Voi cânta piesele care simt că îmi aparțin cu adevărat, precum Comfortably Numb, Wish You Were Here și Shine On You Crazy Diamond,” a adăugat el.

Recent, David Gilmour a discutat și despre posibila vânzare a catalogului Pink Floyd către Sony Music, o tranzacție estimată între 400 și 500 de milioane de dolari. Gilmour a mărturisit că simplificarea procesului decizional și eliminarea tensiunilor legate de menținerea catalogului ar fi „un vis împlinit.” Cu toate acestea, negocierile au întâmpinat dificultăți după ce colegul de trupă, Roger Waters, a făcut declarații politice controversate, inclusiv comentarii împotriva Israelului și Ucrainei, complicând vânzarea.

Anterior, Gilmour l-a acuzat pe Waters de antisemitism.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel