De ce Camila Cabello spune că s-a săturat să audă două dintre cele mai populare melodii ale sale

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

"Am avut o relație foarte publică și, ca femeie, nu vreau ca această relație de cuplu să fie noua mea identitate", a spus cântăreața pop despre "Señorita".

Într-un interviu acordat pentru coperta revistei Complex, Camila Cabello, în vârstă de 27 de ani, a dezvăluit că s-a săturat de două dintre cele mai cunoscute melodii ale sale: "Havana" din 2018 și "Señorita" din 2019.

Deși Cabello este recunoscătoare pentru succesul ambelor piese, ea a mărturisit că este mai obosită să audă "Señorita" decât "Havana".

"Există întotdeauna o îngrijorare atunci când un cântec devine atât de popular încât ajunge să fie mai mare decât tine", a declarat cântăreața. "Evident, îmi place că aceste piese au avut un asemenea succes. Dar acest lucru face ca oamenii să te vadă într-o anumită lumină."

Vorbind despre piesa "Señorita", colaborarea cu fostul iubit Shawn Mendes, Camila Cabello a abordat aspectele vieții sale personale. Cei doi au avut o relație de peste doi ani, iar recent, în 2023, au apărut zvonuri că ar fi reluat legătura. Cabello a declarat: "Am fost într-o relație foarte publică și, ca femeie, nu vreau ca această imagine de cuplu să devină noua mea identitate."

În luna mai, Cabello a anunțat pe rețelele de socializare lansarea celui de-al patrulea album, intitulat "C,XOXO". "THE NEW ALBUM C,XOXO IS OUT JUNE 28TH", a scris ea, alături de coperta viitorului LP, care o înfățișează într-un prim plan în timp ce linge o acadea, având limba colorată în albastru.

Înainte de lansarea albumului "C,XOXO", Camila Cabello a mai lansat trei albume: "Camila" în 2018, "Romance" în 2019 și "Familia" în 2022.

În martie, Cabello, absolventă a trupei Fifth Harmony, a marcat începutul unei noi ere muzicale cu piesa electro-pop "I Luv It", în colaborare cu rapperul Playboi Carti. Această lansare a surprins fanii cu un nou sunet și cu părul său blond platinat.

De atunci, Cabello a lansat și colaborarea cu Lil Nas X pe piesa "He Knows" și, cel mai recent, "Chanel No. 5".

Înainte de lansarea celui mai recent cântec al său, Cabello a vorbit despre cum acesta se aliniază tematic cu mesajul general al albumului "C,XOXO".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel