Delia se "ceartă" cu un fan pe TikTok: Să-mi lași numărul soției

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Artista a postat un clip în care alerga la maraton, iar acest lucru l-a făcut pe un fan să aibă un comentariu răutăcios.

Delia se mândrește tot mai des în online cu performanțele ei în alergare. Cântăreața a parcurs o distanță de 26 de kilometri în 5 ore și 36 de minute.

Comentariul care a enervat-o pe Delia la acel videoclip a fost acesta: "Ce înseamnă să nu-și facă soțul treaba în dormitor". Fanul făcea aluzie la faptul că artista s-a apucat de alergat pentru că Răzvan Munteanu (soțul ei) nu ar avea "suficient timp" și pentru ea.

Replica Deliei nu a întârziat să apară, ba chiar a răspuns printr-un clip video plin de ironii.

"Deci nu există nici un alt motiv pe lumea asta ca o femeie săparticipe la o cursă de tip semi-maraton sau maraton decât că e ne****** ? Încerc să-mi dau seama câți concurenți am fost, bănuiesc că la bărbați nu se pune pentru că ei sunt pasionați nativ, nu? Doar femeile care sunt ne*****, la bărbați e ok.

Ce femeie e aia care alearga? Ce motiv să ai? Nu te **** bărbatul acasa? Alergi după... ? Băăă... Totul se rezumă la sex, tot ce este în jurul unei femei este despre sex, atât reprezintă în mintea unor. Dacă a părăsit locul de spălat vasele și a îndrăznit să aibă vreo pasiune înseamnă că și-o caută...

Îmi pare rău că existați, chiar îmi pare rău. Totuși, să nu rămână domnul nelămurit o să-i explic de ce m-am apucat de alergat. La fiecare kilometru parcurs am un orgasm, deci e un orgasm pe kilometru, iar dacă o cursă are 20 de kilometri, am practic 20 de orgasme. După 20 de kilometri te uzi, ești leoarcă, efectiv fleașcă la șosete. Este o orgie ce se întâmplă la aceste curse, basically este sex în grup... ce să mai... să-mi lași numărul soției s-o sun s-o iau la alergat", a răspus Delia printr-un clip pe TikTok.

@delia Replying to @strachinaruionutj ♬ original sound - Delia

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel