Demi Lovato scrie „cântece de dragoste” pentru noul album

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Demi Lovato dezvăluie că scrie „doar cântece de dragoste și melodii sexy.”

Artista cunoscută pentru hitul „Cool for the Summer” a confirmat că lucrează la un nou album, urmând după lansarea din 2022 a „Holy Fvck.” Deși încă își „definește” sunetul pentru acest proiect, cântăreața de 32 de ani – care folosește atât pronume feminine, cât și neutre – a mărturisit că majoritatea pieselor sale sunt optimiste, reflectând starea de bine în care se află.

Într-un interviu la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon,” Demi a declarat: „Da, este adevărat. Lucrez la muzică nouă. Încă îmi conturez sunetul în momentul de față. Nu știu exact când va fi gata, dar va fi lansat atunci când simt că este momentul potrivit.”

Când gazda emisiunii a întrebat dacă va fi o combinație de „cântece vesele și triste,” Demi a răspuns: „De obicei scriu din perspectiva stării mele de spirit, iar acum mă aflu într-o perioadă minunată. Nu am scris decât cântece de dragoste și melodii sexy pentru că mă simt excelent în acest moment.”

Recent, Demi a vorbit despre sprijinul primit de la logodnicul său, Jordan 'Jutes' Lutes, și a subliniat cât de ușor îi este să „rămână concentrată” avându-l alături.

Interpreta hitului „Confident” a declarat pentru revista People: „L-am așteptat toată viața mea, iar prezența lui face totul mult mai dulce. Este incredibil de susținător, iubitor și grijuliu.”

Cu toate acestea, cei doi nu sunt încă pregătiți să aibă copii. Demi a explicat pentru revista Teen Vogue: „Nu sunt încă pregătită să renunț la timpul pe care îl petrec doar cu [Jordan].”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel