Donald Trump a declarat că o urăște pe Taylor Swift

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Taylor Swift
Sursa: captură Youtube Taylor Swift

Donald Trump a declarat public că „o urăște pe Taylor Swift”.

Candidatul la președinție și-a exprimat dezaprobarea față de vedeta pop pe platforma sa socială, Truth, unde a scris simplu: „O urăsc pe TAYLOR SWIFT”.

Declarația lui vine după ce Swift și-a arătat susținerea pentru Kamala Harris săptămâna trecută. Artista a anunțat pe contul ei de Instagram că intenționează să o voteze pe Harris, spunând că aceasta „luptă pentru drepturile și cauzele care au nevoie de un susținător puternic”. Postarea ei a strâns peste nouă milioane de „like-uri”.

Inițial, Trump a minimalizat susținerea vedetei pop pentru Harris, afirmând că „nu este fanul lui Taylor”.

După declarațiile lui Trump, echipa de campanie a lui Harris a reacționat rapid. Tim Walz, contracandidatul lui Harris, a postat un mesaj în care a inclus versuri din 28 de piese ale lui Taylor Swift, inclusiv o referire la albumul ei „1989”.

Într-o postare pe X, Walz a scris: „Swifties: Cu ajutorul vostru, îl vom învinge pe cel mai mic om care a trăit vreodată”, făcând o aluzie la piesa lui Swift, The Smallest Man Who Ever Lived.

El a continuat ironic: „Suntem destul de siguri că săptămâna lui Donald Trump nu a fost prea bună. Domnul Not-at-all Fine și-a petrecut timpul plângându-se de problemele sale cu șampania în loc să se concentreze pe nevoile reale ale poporului american.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel