Ed Sheeran avertizează asupra siguranței precare din Londra

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Ed Sheeran - Foto: captura Youtube Ed Sheeran - American Town
Ed Sheeran - Foto: captura Youtube Ed Sheeran - American Town

Ed Sheeran a criticat siguranța din Londra, descriind capitala britanică drept "nesigură" și avertizând asupra riscului de jaf.

Cântărețul în vârstă de 33 de ani, originar din Norfolk, deține proprietăți în Battersea, Whitechapel și Covent Garden. Cu toate acestea, artistul piesei "Thinking Out Loud" a prezentat o imagine sumbră a Londrei, sugerând că locuitorii care poartă produse de designer devin ținte ușoare pentru infractori.

Întrebat de podcasterul american Theo Von care este cea mai periculoasă zonă a Regatului Unit, Ed a răspuns fără rezerve: "Aici? Aș spune că fiecare zonă din Londra. La propriu, fiecare zonă este periculoasă".

El a continuat: "Cred că nu te poți simți în siguranță oriunde. Nu este un oraș segregat. Atât zonele frumoase, cât și cele mai puțin favorizate sunt nesigure, așa că trebuie doar să fii precaut."

Oferind sfaturi pentru a evita jafurile, artistul a spus: "Dacă te plimbi cu o geantă Louis Vuitton și un ceas de 200 de mii, vei fi o țintă. Pur și simplu, nu face asta."

Criminalitatea din capitală a crescut într-un ritm alarmant în ultimele luni. Statisticile publicate în noiembrie anul trecut indică o creștere de 83% a furturilor din metroul londonez într-un singur an. De asemenea, infracțiunile comise cu cuțitul au crescut semnificativ, înregistrând o creștere de 54% între 2016 și 2023.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel