Eddie Murphy spune că a refuzat să consume cocaină cu Robin Williams și John Belushi în anii '80

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Momentul l-a ajutat pe actor să realizeze că "pur și simplu nu era interesat de" droguri.

Eddie Murphy afirmă că Robin Williams și John Belushi au avut un impact decisiv în decizia sa de a rămâne departe de droguri.

În timpul unui interviu pentru podcastul The Interview al New York Times, actorul în vârstă de 63 de ani a povestit despre o seară din anii 1980 când a refuzat să consume cocaină alături de acești mari comici.

Într-o atmosferă de bar, Murphy, care avea doar 19 ani atunci, a povestit: "Eram eu, [John] Belushi și Robin Williams. Ei au început să consume cocaină, iar eu am zis: 'Nu, sunt în regulă'."

Amintindu-și cum a gândit în acel moment, starul din Beverly Hills Cop a declarat: "Nu am luat vreo poziție morală. Pur și simplu nu eram interesat de asta. Să nu ai dorința sau curiozitatea, aș spune că este providență".

"Dumnezeu a vegheat asupra mea în acel moment", a adăugat el.

Murphy a explicat că, în special în perioada în care începea să devină comedianț, a fost determinat să evite orice ar putea pune în pericol succesul său.

"În momentul în care devii faimos foarte tânăr, mai ales ca artist de culoare, este ca și cum ai naviga pe un câmp minat", a spus el în cadrul podcastului The Interview.

"În orice moment, poți să calci pe o mină. Există mereu riscul să se întâmple ceva care să îți distrugă tot. Însă, la vremea aceea, nu eram conștient de faptul că trăiesc pe un câmp minat", a adăugat el.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel