Elon Musk, părintele cu nume neobișnuite pentru copii

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Elon Musk a primit în liniște la începutul acestui an copilul nr. 12, al treilea cu Shivon Zilis
Elon Musk a primit în liniște la începutul acestui an copilul nr. 12, al treilea cu Shivon Zilis

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a ales nume extrem de bizare pentru ultimii săi copii. Are 11 în total, iar identitatea ultimului născut a rămas, până de curând, secretă.

Cel mai recent copil al lui Elon Musk, născut din relația cu starleta electro-pop canadiană Grimes, a primit un nume neobișnuit, asemenea fraților săi X Æ A-Xii și Exa Darl. Până în prezent, identitatea copilului a fost ținută în secret și departe de ochii publicului, potrivit informațiilor publicate în Daily Star.

Cu determinare, identitatea copilului a fost păstrată sub protecție strictă până acum, fiind dezvăluită abia recent într-o recenzie publicată de New York Times despre viitoarea biografie a celui mai bogat om din lume, intitulată simplu "Elon Musk". Această biografie urmează să fie lansată în săptămâna următoare.

În timp ce vârsta tânărului rămâne în continuare secretă, a fost confirmat faptul că puștiul este un băiat și, la fel ca frații și frații săi vitregi, a primit un nume neobișnuit.

Băiețelul, cel de-al treilea copil pe care Musk îl are cu vedeta electro-pop canadiană Grimes, a fost botezat Techno Mechanicus, dar i se spune Tau, pe scurt.

Musk are 52 de ani, iar cânăreața, pe numele ei real Claire Boucher, 35.

Primul lor copil, tot un băiat, s-a născut în mai 2020, numindu-l X Æ A-12. Apoi, copilului i s-a schimbat numele în X Æ A-Xii pentru a respecta legislația californiană.

În anul următor au avut o fiică, Exa Darl, pe care o numesc Y.

În mod bizar, când cuplul s-a despărțit, la începutul anului 2022, se pare că au vrut să facă în continuare copii împreună, Grimes declarând pentru Vanity Fair că „doreau cel puțin trei sau patru".

În total, Elon Musk are 11 copii cu trei femei, inclusiv șase copii cu fosta lui soție, Justine Wilson. Din păcate, primul lor născut, Nevada, a murit la doar 10 săptămâni din cauza sindromului morții subite a bebelușului.

În noiembrie 2021, cu o săptămână înainte ca cel de-al doilea copil al lui Musk și Grimes să fie născut printr-o mamă surogat, magnatul din domeniul tehnologiei a devenit părinte de gemeni cu o altă femeie, Shivon Zilis, o finanțistă în vârstă de 37 de ani. Numele lor au fost dezvăluite în această săptămână ca fiind Azure și Strider.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel