Elton John declară că s-a simțit „paranoic” după ce a consumat „munți de cocaină” cu John Lennon

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Elton John / FOTO: https://www.facebook.com/EltonJohn/photos?locale=ro_RO
Elton John / FOTO: https://www.facebook.com/EltonJohn/photos?locale=ro_RO

Elton John reflectează în noul său documentar asupra unui episod din trecut, când el și John Lennon au avut o experiență intensă legată de consumul de droguri, care l-a făcut să intre în panică.

Cântărețul, acum în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit în filmul „Elton John: Never Too Late”, care a avut premiera vineri la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, că el și regretatul membru al trupei Beatles au fost odată într-o cameră de hotel din New York, la ora 2 dimineața, având „munți de cocaină” pe masă. Conform publicației People, John a mărturisit că, la acel moment, a devenit „paranoic” și a intrat în panică la auzul unei bătăi în ușă, întrebând îngrijorat: „Este poliția?

După câteva minute, a privit pe vizor și a văzut că la ușă era, de fapt, artistul Andy Warhol. Când i-a spus lui Lennon cine era, acesta din urmă nu a fost deloc entuziasmat de vizită și a încercat să îl alunge pe Warhol, care continua să sune la ușă insistent. Motivul pentru care nu doreau să-l lase pe Warhol în cameră era că acesta purta mereu cu el o cameră Polaroid și voiau să evite documentarea consumului de droguri.

Lennon ar fi spus într-un mod ironic: „Nu, mulțumesc. Asta era partea amuzantă a cocainei.

Deși această poveste este prezentată într-un ton umoristic, Elton John a declarat anterior că cel mai mare regret al său a fost consumul de droguri. Într-un interviu din 2019 acordat emisiunii Today, cântărețul a spus: „Cel mai mare regret al meu este că am luat droguri, dar trebuie să recunosc că toată suferința, comportamentul nepotrivit și ura de sine prin care am trecut m-au adus în punctul în care sunt acum.

Elton John a reușit să învingă dependența și a sărbătorit 30 de ani de sobrietate în iulie 2020. Într-o postare pe Instagram la acea vreme, el a scris: „Sunt un om binecuvântat. Dacă nu aș fi făcut pasul de a cere ajutor acum 30 de ani, aș fi fost mort.

De-a lungul anilor, John a folosit experiențele sale pentru a ajuta alte vedete să depășească dependențele. De exemplu, l-a dus pe Rufus Wainwright la dezintoxicare și a fost sponsorul lui Eminem în cadrul Alcoolicilor Anonimi.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel